/ Tiedotteet

1.9.2011

Akkreditoituminen
Akkreditoituminen on käynnissä 9.9.2011 asti. Lehdistön edustajien sähköinen akkreditoitumislomake on osoitteessa www.hiff.fi/press. Hyväksymisestä ilmoitetaan 12.9.2011 mennessä.  Lisätiedot tiedottajalta. Vierasakkreditoituminen tapahtuu lomakkeella osoitteessa www.hiff.fi/info. Lisätiedustelut: sara@hiff.fi

Lehdistömateriaalit
Festivaalitoimistolla on dvd-ennakkokatselukopioita festivaalin ohjelmistossa olevista elokuvista. Listan katselukopioista saa tiedottajalta. Lista löytyy myös lehdistön kuvapankista. Festivaalin tiedotteet löytyvät osoitteesta www.hiff.fi/press. Lisätietoja ja kuvapankin salasanat saat tiedottajalta.

Lehdistönäytökset
R&A järjestää ennen festivaalia lehdistönäytöksiä ohjelmistossaan olevista elokuvista. Katso tarkempi listaus ohesta. Lisätietoja tiedottajalta.

Sarjakortit ja katalogit ennakkoon
Sarjakorttien (à 70 e, sis. 11 lippua ja katalogi) ja katalogien ennakkomyynti alkaa Helsingin Bio Rexissä 2.9. Katalogeja voi ostaa myös useista Helsingin kirjakaupoista, muun muassa Akateemisesta Kirjakaupasta ja Suomalaisesta Kirjakaupasta. Festivaalin aikana sarjakortit ja katalogit ovat myynnissä esitysteattereissa.

Lipunmyynti ennen festivaalia (7.9–15.9.)
Näytöskohtaisten lippujen (à 8 e) ennakkomyynti alkaa keskiviikkona 7.9.  klo 10. Lippuja Maximin ja Kinopalatsin näytöksiin saa Finnkinon teattereista kautta maan sekä osoitteesta www.finnkino.fi. Bio Rexin, Kino Engelin, Kesäkino Engelin, Andorran, Dubrovnikin ja Orionin lippuja voi ostaa vain Bio Rexistä ja osoitteesta www.hiff.fi.

Lipunmyynti festivaalin aikana (16.–25.9.)
Festivaalin aikana lippuja saa sekä esitysteattereista että verkosta. Maximin ja Kinopalatsin lippuja myyvät Finnkinon teatterit sekä www.finnkino.fi. Bio Rexin, Kino Engelin, Kesäkino Engelin, Andorran, Dubrovnikin ja Orionin liput ovat myynnissä esitysteattereissa ja osoitteessa www.hiff.fi. Kaikki festivaalin liput on mahdollista tulostaa kotona.

Festivaaliartistit
Tämän vuoden R&A-ilmeen on suunnitellut näyttelijä-taiteilija Ville Tiihonen. Anarkistiset piirroshahmot näkyvät julisteissa, festivaalin T-paidoissa sekä katalogin ja tabloidin kansissa. VIIMEINEN PISARA -nimisen festivaalitrailerin on ohjannut R&A-veteraani, RARE EXPORTS -ohjaaja Jalmari Helander. Tommi Korpelan tähdittämä traileri on katsottavissa muun muassa verkkosivuilla www.hiff.fi.

R&A verkossa
Tänä vuonna Rakkautta & Anarkiaa -festivaalia voi seurata verkkosivujen lisäksi Facebookissa (www.facebook.com/helsinkifilmfestival), Twitterissä (www.twitter.com/LoveAndAnarchy) ja uudessa blogissa (www.rakkauttaanarkiaa.blogspot.com). Blogissa on kevyttä sisältöä festivaalikulissien takaa sekä tapahtuman aikana runsaasti kuvia. R&A:n uutta leffakonetta pääsee kokeilemaan 2.9. alkaen osoitteessa www.hiff.fi.

Lisätietoja:
Tiedottaja Henna Raatikainen / 044 268 7564 / henna@hiff.fi

Pdf: Yleistietoa festivaalista, 1.9.2011