Viimeinen isku – Ei koskaan enää -klubi

Dubrovnik
Perjantai 28.9.
Klo 22:00

Ei koskaan enää -elokuvanäytökseen yhdistetään keskustelutilaisuus väkivallasta selviytymisestä sekä Viimeinen isku -klubi.

Klubia tähdittää Ei koskaan enää -dokumenttielokuvan päähenkilö, räppäri Mercedes Bentso, suomiräpin kulttihahmoihin kuuluva rap-duo Jontti & Shaka, sekä napakasta yhteiskuntakritiikistä tunnettu rap- ja spoken word -artisti Rauhatäti.

Liput: ovelta 15€
Ei koskaan enää -leffalippua näyttämällä lippu hintaan 10€
Facebook-tapahtuma täällä

Ei koskaan enää kertoo musiikkiskenessä paikkaansa hakevan Mercedes Bentson (Linda-Maria Roine) tarinan. Hyväksikäytetty, isän hylkäämä tyttö etsi pelastajaansa milloin miehistä, milloin aineista. Lindan selviytymiskeinoista tärkein on musiikki. Linda kirjoittaa räpiksi oman elämänsä vaiheet, antaen niille merkityksen ja paikan omassa tarinassaan. Elokuva tuo esiin väkivaltaa kokeneen naisen näkökulman ei vain uhrina vaan moniulotteisena ja ristiriitaisenakin ihmisenä.

Tuffi Films haluaa Ei koskaan enää -dokumenttielokuvan avulla auttaa erityisesti nuoria naisia tunnistamaan läheisissä ihmissuhteissaan tapahtuvaa väkivaltaa ja hakemaan apua. Siksi elokuva lähtee syksyllä kiertueelle, jolla tehdään yhteistyötä muun muassa väkivaltaa kokeneita naisia tukevan Naisten Linjan sekä Rikosuhripäivystyksen kanssa. Mukana yhteistyössä on myös Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos-työ. Väkivalta ei lopu, ellei siitä puhuta ja siihen puututa.

Leffavinkki: Ei koskaan enää -elokuvanäytös Andorrassa klo 20:45.
Näytöskohtaiset elokuvaliput myynnissä 13.9. alkaen osoitteessa hiff.fi