Bio Rex Festivaalikeskus
Torstai 24.9.
Klo 17.00
Keskustelun kieli: englanti
Vapaa pääsy!

“Tulevaisuus on aina potentiaalinen, se on jatkuvasti tulossa, mutta ei koskaan saavu. Se on olemassa ainoastaan meidän kuvitelmissamme. Opettelemalla unelmoimaan mahdottomasta, mahdoton muuttuu hieman mahdollisemmaksi.”

Sonya Lindfors & Maryan Abdulkarim 

R&A:n yhteistyössä feministisen aikakauslehti Tulvan ja suomalaisen mediataiteen keskus AV-arkin kanssa järjestämässä keskustelussa puhutaan elokuvista ja unelmoinnista.

Miten tuoda unelmointi elokuvan pariin? Mikä merkitys unelmoinnilla on elokuvalle? Miten unelmointi voi osaltaan rakentaa maailmaa, jossa esimerkiksi sukupuoli, etninen tausta, toimintakyky tai seksuaalinen suuntautuminen eivät määritä ihmisen yhteiskunnallista asemaa?

Keskustelussa mukana ohjaaja-käsikirjoittaja, koreografi ja taiteellinen johtaja Sonya Lindfors, kuraattori, taiteilija ja tutkija Sepideh Rahaa sekä monitaiteen valtionpalkinnolla palkittu taiteilija Jenni-Juulia Wallinheimo-Heimonen. Moderaattorina toimii aktivisti, toimittaja ja käsikirjoittaja Maryan Abdulkarim.

Keskustelu johdattaa teemoihin, joita Cut to the Chase – R&A Shorts -ohjelmiston näytökset R&A x Tulva: Feminist Visions ja With the Current… käsittelevät. 

 

Yhteistyössä