Kuva La Torrefazionen terassista.

Torrefazionen klubi-illat saavat jatkoa. Terassilla voit fiilistellä leffoja, nauttia musiikista ja maistella R&A:n syntymäpäiväcocktailia.

La Torrefazione Lasipalatsi 15.9. klo 20 Avajaisklubi

Rakkautta ja Anarkiaa -festivaalin 35. vuosi polkaistaan käyntiin La Torrefazionen terassilla, Lasipalatsin aukiolla! Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan musiikista ja virvokkeista hyvässä seurassa lämpölamppujen alla. Fiilistele edessä olevia festaripäiviä, maistele R&A 35v -drinkkiä ja laita halutessasi vaikka tanssiksi! Illan aikana viihtymisen takaa mahtava DJ-duo Bonanza Boys!

La Torrefazione Lasipalatsi 16.9. klo 20 TBA

La Torrefazione Lasipalatsi 21.9. klo 20 Kunsthaus: Art Pop Up

Kunsthaus tuo La Torrefazionen terassille näytille projektissa mukana olevien taiteilijoiden teoksia keskiviikkona 21.9. Taiteen ihastelun lisäksi tapahtumassa voi ostaa tuotteita, kuten postikortteja, julisteita ja uniikkeja vaatteita.
Kunsthaus on kokeellinen taideprojekti, jossa Jägermeisterin tarjoamalla taloudellisella tuella mahdollistetaan kuudelle nuorelle taiteilijalle tila ja materiaalit visionsa toteuttamiselle. Tilassa luodaan taidetta, vaatteita ja installaatioita.

La Torrefazione Lasipalatsi 23.9. klo 20 Cinemaissi: Kino Fiesta

La Torrefazione Lasipalatsi 24.9. klo 20 TBA

Yhteistyössä