Elokuvakulttuurin ilmiöt ja niiden taustat – missä mennään ja miten tähän on päädytty? Media-alan monitekijä Renaz Ebrahimi ruotii vaihtuvien vieraiden kanssa elokuvien rakkauskuvastoa, nuorten elokuvakokemuksen muutosta ja fiilistelee festarielokuvia yhdessä festariyleisön kanssa.

R&A Talks x Renaz: rakkaus & elokuvat

Miten elokuvat ovat vaikuttaneet meidän käsitykseen rakkaudesta? Ovatko lapsuuden ja nuoruuden lempielokuvat asettaneet epärealistisia odotuksia romanttisista suhteista? Kuinka paljon toksisten suhteiden romantisointi elokuvissa on vaikuttanut omiin parisuhde valintoihin? Mutta ovat elokuvat pystyneet ehkä myös opettamaan jotain hyvää rakkaudesta?

Keskustelijoina elokuvia rakastavat muotisuunnittelija Ervin Latimer ja taiteilija Taika Mannila. Keskustelua moderoi toimittaja Renaz Ebrahimi. Yleisö on myös tervetullut osallistumaan keskusteluun.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

R&A Talks x Renaz: Rakkaus & Elokuvat

Festarikeskus, Bio Rex Lasipalatsi 17.9. klo 17.00

 

R&A Talks x Renaz: Mahtuuko elokuva TikTokiin?

Miten nuoret kuluttavat elokuvia tänä päivänä? Miten paljon kulutukseen ja valintoihin vaikuttavaa some, esimerkiksi Tiktok? Mitkä asiat kiinnostavat nuoria elokuvafaneja, ja ovatko standardit erilaiset tänä päivänä?

Keskustelijoina nuoret elokuvaintoilijat  Aatos Ketvel ja toimittaja Katri Norrlin. Keskustelua moderoi toimittaja Renaz Ebrahimi. Yleisö on myös tervetullut osallistumaan keskusteluun.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

R&A Talks x Renaz: Mahtuuko elokuva TikTokiin?

Festarikeskus, Bio Rex Lasipalatsi 21.9. klo 17.00

 

R&A Talks x Renaz: Elokuvafiilistelyä

Keskustelua elokuvista! Mikä elokuva liikutti, suututti, nauratti tai herätteli? Mikä elokuva on jättänyt suurimman jäljen? Minkä elokuvan haluaisit nähdä uudestaan ensimmäistä kertaa? Entäs mikä elokuva ei ole säilynyt hyvin, mutta on silti guilty pleasure?

Keskustelijoina vaikuttaja, kirjailija Mona Bling ja elokuvaohjaaja Suvi West sekä yleisö! Keskustelua moderoi toimittaja Renaz Ebrahimi.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

R&A Talks x Renaz: Elokuvafiilistelyä

Festarikeskus, Bio Rex Lasipalatsi 22.9. klo 17.00