Bio Rex
Sunnuntai 13.9.
Näytöslippu 10€

Varaslähtö festariin! Rakkautta & Anarkiaa näyttää ennakkoon pääteatteri Bio Rexissä ohjelmiston odotetuimpiin lukeutuvat elokuvat Always Amber & Waves.

Berliinin elokuvajuhlilla maailmanensi-iltansa saanut Always Amber (2020) on ruotsalaisten Lia Hietalan ja Hannah Reinikaisen riehakas ja sydämellinen dokumenttielokuva, joka kertoo trans- ja muunsukupuolisista tukholmalaisteineistä, jotka kieltäytyvät määrittelemästä itseään vain sukupuoli-identiteettinsä kautta.

Väkevän visuaalinen ja pakahduttava draama Waves (2019) saa vihdoin valkokangasensi-iltansa Suomessa! It Comes at Night -ohjaaja Trey Edward Shultsin elokuva kertoo mustan amerikkalaisperheen syöksykierteestä. Elokuva on saanut osakseen ylistystä myös sen soundtrackistä, jolla esiintyvät muiden muassa Frank Ocean, Tame Impala ja Kanye West.

Bio Rexin aulasta löytyy myös R&A Pop-up -piste, josta voi ostaa lippuja ja sarjakortteja sekä lunastaa varattuja näytöskohtaisia lippuja ja noutaa sarjakorttiin kuuluvan katalogin. Myynnissä on myös vuoden 2020 festivaalipaita, -kassi ja -juliste! Myyntipiste on auki sunnuntaina 13.9. klo 13–16.

Syksyn festivaalin tavoin myös ennakkonäytöksissä pidetään huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta niin Bio Rexin salissa kuin teatterin muissakin tiloissa. Turvavälien varmistamiseksi elokuvaan myydään lippuja noin kolmasosa Bio Rexin kapasiteetista.

Always Amber klo 14, liput täältä.

Waves klo 16, liput täältä.

Näytöksiin voi lunastaa lippuja R&A:n sarjakortilla.