Armastus & Anarhia -klubiIlmainen

G Livelab
Keskiviikko 26.9.2018
Klo 21:00

Armastus & Anarhia -klubilla nähdään neljä virolaista BFM shorts -sarjaan kuuluvaa lyhytelokuvaa, sekä live-esiintyminen virolaiselta Púr Múdd -duolta. Ilta starttaa lyhytelokuvilla klo 21:00, Púr Múddin showtime klo 22:00.

Púr Múdd (EST) on elektronisen musiikin duo ja yksi etelänaapurin kiinnostavimmista uusista artisteista, jonka takaa löytyvät Oliver Rõõmus ja Joonatan Toomiste. Púr Múddin musiikki sisältää sekä tuhteja ambientsoundeja että kiihkeämpiä biittejä. Yhtyeen visuaalinen ilme on todella pelkistetty, mutta ääni sitäkin jyhkeämpi.

Virossa kokoonpano ponkaisi laajemman yleisön tietoisuuteen vuonna 2016 maan euroviisukarsinnoista kappaleella Meet Halfway. Siitä alkoi suosio, joka on kotimaassa vienyt Púr Múddin suurimmille lavoille (mm. Weekend Festival Baltic), mutta myös useille keikoille ulkomaille.

Duon tunnetuimpia hittejä ovat The Best Thing ja The Way It Goes. Ensiksi mainittu sinkku syntyi yhteistyössä saksalaistuottaja Seizon kanssa ja sen julkaisi hollantilaisen Armin van Buurenin levyfirma Armada Music.

Linkki Facebook-tapahtumaan tässä.
Vapaa pääsy!

 

BFM SHORTS
Kokonaiskesto noin 53 min
Tuoreita lyhytelokuvia Tallinnan Baltic Film, Media, Arts and Communication Schoolista

Teresa Väli
Knot
 – Sõlm
Viro/Estonia 2018, 8 min

Dmitri Shushuyev
Not Your Ordinary Hero
Viro/Estonia 2018, 20 min

Rauno Polman
Muse – Muusa
Viro/Estonia 2018, 12 min

Hõbe Ilus
The Slow Path Home – Penikoorma kaugusel
Viro/Estonia 2018, 13 min

Yhteistyössä