All Female Panel

Dubrovnik
Tiistai 25.9.2018
Klo 21:00

All Female Panel on viiden koomikon kollektiivi, jossa vaikuttavat Ida Grönlund, Saana Peltola, Kaisa Pylkkänen, Anna Rimpelä ja Eeva Vekki. Idea kollektiivin perustamiseen lähti kohtalokkaasti Thelma & Louise -leffajulisteesta ja niin syntyi ikuisen rakkauden ja ainaisen anarkian hengessä Helsingin hurmaavin stand up -klubi, joka on myynyt loppuun ilta toisensa jälkeen.

Kollektiivin vahvuus on toisiaan täydentävä monipuolisuus: All Female Panel on rohkea, henkilökohtainen, poliittinen, absurdi, leikkisä, häpeämätön ja sopivan hullu. Naisilla on takanaan yhteensä vuosikymmenten kokemus stand upista, jonka lisäksi kaikki ryhmän jäsenet ovat kunnostautuneet niin käsikirjoittajina kuin näyttelijöinäkin, eikä tv-näkyvyydeltäkään ole vältytty.

Tv:n puolella All female Panelin koomikoita ja heidän kädenjälkeään on voinut nähdä mm. Ylen Naurun tasapainossa, Nelosen Stand up! -ohjelmassa,  MadCookissa, Putouksessa, YleLeaksissa, Noin viikon uutisissa ja Noin viikon studiossa. Anna Rimpelän esikoisromaani ”Pitkään meni ihan hyvin” on myös ilmestynyt tammikuussa 2018.

Nimestään huolimatta, tai juuri sen vuoksi, All Female Panelin stand up -illat ovat suunnattu aivan kaikille hyvän komiikan ystäville.

Linkki Facebook-tapahtumaan tässä
Liput täältä

Leffavinkki: RBG-dokkarin päätähtenä loistaa Ruth Bader Ginsburg eli notorious RBG. Hän on lakimaailman suffragetti ja all male -asetelman murtanut edelläkävijä. Tämä elokuva on täydellinen alkupala feministisen komiikan ilosanomaa levittävälle All Female Panelille!

RBGelokuvanäytös Dubrovnikissa ti 25.9. klo 18:15.
Näytöskohtaiset elokuvaliput myynnissä 13.9. alkaen osoitteessa hiff.fi