After Mid90s: Underground Witch Rock / Too Slow + Special Guest

Semifinal
Torstai 26.9.
Klo 20.00

Liput 5,50 € / Ovelta 6 €

After Mid90s – musiikkia, tunnelmaa, rakkautta & anarkiaa.

Jonah Hillin ohjaama ja käsikirjoittama Mid90s on intensiivinen, 90-luvun pop-kulttuurille kumartava kasvukertomus. Leffan tunnelmissa jatkot Semifinalissa!

Illan kattaus:

Underground Witch Rock

Tarjoaa värikästä ja sumuista dream-poppia, jossa fuzz-kitarat ja syntikat sekoittuvat suolaisenmakeaan grooveen. Yhtye hioo parhaillaan ensimmäistä täyspitkää julkaisua, bändin esikois-EP “Water Talk” julkaistiin vuonna 2017.

Psych-rock, shoegaze, rnb/soul, kraut-rock, house, synth, dreampop, drone, the Beatles, the Isley Brothers.

Spotify

Too Slow

Voimapop-melodioiden, 1990-luvun, kovaäänisten kitaroiden ja stemmalaulujen nimeen vannova yhtye sai alkunsa kesällä 2016, kun kitaristi Juuso ja rumpali Janne olivat palanneet Euroopan-kiertueelta samoiten 90-luvulta ammentavan Lokit-bändinsä kanssa.

–  Nimi tarttui mukaan tolta reissulta, kun Berliinissä keikkajärkkäri kyllästyi meidän jameihin kuiskaten Juuson korvaan, että ”this is too slow, this is shit you know…”

– Berliinin punkkarit ei tykänneet meidän jamien temmosta ja seuraavaksi tulikin d-biittiä loppuillan ajan. Too Slow on kyllä osoittautunut hyväksi nimeksi: se kuvaa meidän bändiä erinomaisesti.

Triona tällä hetkellä toimiva yhtye on julkaissut bändin nimeä kantavan ensimmäisen kokopitkänsä lisäksi omakustannekasetin sekä yhden singlen.

Spotify

+ Special Guest

Rock-yhtye!

20.00 ovet / 21.00 Underground Witch Rock / 21.45 Special Guest / 22.30 Too Slow

Liput: Tiketti 5,50 € / Ovelta 6 €

Tapahtuma Facebookissa