Liput

TILANNEPÄIVITYS 16.03.2020:

Yleisötilaisuuksien järjestämistä koskevan kiellon seurauksena Season Film Festivalia ei järjestetä 26.-29.3.2020 vaan tapahtuma siirtyy syksylle.

Alla tietoa tapahtumaan lippuja ostaneille:

JOS OLET OSTANUT SARJAKORTIN: Sarjakortti käy sellaisenaan 17.-27.9.2020 järjestettävällä HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalilla. Mikäli haluat käyttää nyt hankkimasi Season-sarjakortin R&A:ssa, pidä vain sarjakorttisi tallessa, sen lippukoodi on voimassa syyskuussa R&A:n lippukaupassa. Sarjakortiltasi poistetaan jo lunastetut liput, jolloin sinulle jää 6 lunastamatonta lippua sarjakortillesi. Jos haluat sarjakortistasi maksun palautuksen, tee takaisinmaksupyyntö ostamistasi lipuista 31.3.2020 mennessä tällä lomakkeella.

Ostitko sarjakortin lahjaksi? Muistathan kertoa myös lahjalipun saajalle mitä lipulle tapahtuu.

JOS OLET OSTANUT YKSITTÄISLIPPUJA: Lippurahat palautetaan ostajille. Teethän takaisinmaksupyynnön ostamastasi lipusta 31.3.2020 mennessä tällä lomakkeella.

Ostitko lipun lahjaksi? Muistathan kertoa myös lahjalipun saajalle näytöksen peruuntumisesta.

Jos teit varauksen, mutta et ole lunastanut lippujasi: Varauksesi on rauennut automaattisesti, eikä se vaadi toimenpiteitä.

Olemme pahoillamme tilanteen aiheuttamasta harmista. Vakaa pyrkimyksemme on, että pääsemme syksymmällä vielä esittämään mahdollisimman monta Seasonin upeista elokuvista. Pidetään huolta toisistamme ja pysykäähän kuulolla! Meidät löydät osoitteesta hiff.fi, Facebookista, Instagramista ja Twitteristä.