Saavutettavuus

Kaikissa saleissa Maxim 1 -salia lukuunottamatta on pyörätuolipaikkoja. Pyörätuolilipun voi ostaa verkkokaupasta tai lipunmyyntipisteestä. Mahdollinen avustaja pääsee festivaalinäytöksiin maksutta. Avustajalipun näytöksiin voi varata etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liput@hiff.fi tai sen voi lunastaa festivaalin lipunmyyntipisteestä. Jos näytös on jo myyty loppuun, ei avustajalippua valitettavasti saa. Sähköpostivarauksissa pyydämme huomioimaan, että festivaalin aikana emme pysty takaamaan avustajalipun toimittamista saman päivän näytökseen.

Salikohtaiset saavutettavuustiedot:

Bio Rex

2 pyörätuolipaikkaa.

Teatterisali sijaitsee Lasipalatsin toisessa kerroksessa. Sisäänkäynti teatteriin Amos Rexin museon aukioloaikoina (to klo 11–20, pe klo 11–18, la ja su klo 11–17) museokaupan kautta hissillä, hissistä tultaessa teatteriaulaan on pieni kynnys. Saapuessasi näytökseen museon aukioloaikojen ulkopuolella, soitathan festivaalin henkilökunnalle (p. 010 3156100), joka tulee hakemaan Lasipalatsin sisäpihan puolelta alaovelta ja saattaa Bio Rexiin.

Bio Rexin lämpiössä sijaitsevaan festivaalikeskukseen on esteetön kulku seuraavina aikoina:

To 28.3. klo 16:00–21:00
Pe 29.3. klo 15:00–21:00
La 30.3. klo 12:00–21:00

Maxim

Lippukassalle pääsee pyörätuolilla suoraan pääsisäänkäynniltä. Kahden portaan nousun inva-wc:hen sekä salin 2 parvelle pääsee kulkemaan pyörätuolilla henkilökunnan asettaman luiskan avulla. Valitettavasti Maximin baareihin/myymälöihin ei pääse pyörätuolilla, mutta mikäli avustajaa ei ole mukana, ostokset voi tehdä Finnkinon lippukassalla, jolloin Finnkinon henkilökunta toimittaa tuotteet paikalle.

Maxim 1

Salin 1 porrashissi on epäkunnossa, joten saliin ei valitettavasti myydä pyörätuolipaikkoja.
Permannolla ei ole porrastusta. Parvella on reilu porrastus. Parvella rivin 1 edessä on turvakaide, joka saattaa osua lyhyemmän asiakkaan näkökenttään.

Maxim 2

2 pyörätuolipaikkaa parvekkeen eturivissä. Permannolla riveillä 16 ei ole porrastusta. Rivillä 7 ja 8 on porrastus ja rivi 9 on samalla tasolla kuin rivi 8. Parvella on vain yksi rivi, jonka edessä on turvakaide, joka saattaa osua lyhyemmän asiakkaan näkökenttään.

Kinopalatsi 2

2 pyörätuolipaikkaa. Kerrosten välillä pääsee liikkumaan hisseillä. Finnkinon henkilökunta auttaa tarvittaessa.