Elokuvan taika palaa elokuvateattereihin, kun Season Film Festival tuo pienen, mutta sitäkin timanttisemman valikoiman uutuuselokuvia helsinkiläisiin elokuvateattereihin 5.–9.5.!

Riemukupla-näytöksissä nähdään tuoreita Oscar-voittajia, kuten MINARI ja LUPAAVA NUORI NAINEN, sekä Oscar-historiaa tänään kirjoittaneen Chloé Zhaon tyrmäävä läpimurtoteos THE RIDER. Suomen valkokangasensi-iltansa saa Patty Jenkinsin hartaasti odotettu supersankaritapaus WONDER WOMAN 1984. Niin ikään Oscarilla palkittu Kate Winslet loistaa pääroolissa sykähdyttävässä AMMONITE-draamassa, rinnallaan toinen supertähti, Saoirse Ronan. Ranskalaisdraama YHDESSÄ kertoo kahden ikääntyvän naisen lumoavan kauniin ja vangitsevan rakkaustarinan, naisten välistä eroottista virettä on luvassa myös Josephine Deckerin kirjailijatarinassa SHIRLEY, joka on mukana myös festivaalin valtakunnallisissa verkkonäytöksissä. Teatterinäytökset kruunaa sunnuntaina 9. toukokuuta äitienpäivää ja erilaisia äitejä juhlistava lyhytelokuvakooste IHME ÄIDIT. Siinä nähdään tarinoita ihanista, kamalista, neuvokkaista ja neuroottisista äideistä sekä heidän iloistaan ja suruistaan.

Riemukupla-näytöksiä järjestetään Finnkinon Tennispalatsissa, Cinema Orionissa, Bio Rexissä ja Kino K-13:ssa Katajanokalla ke 5. – su 9.5. Riemukupla-näytökset järjestetään koronaturvallisina yksityisnäytöksinä. Tämän hetkisten rajoitusten mukaisesti omassa teatteriin tulevassa kuplassasi saa olla korkeintaan kuusi (6) henkilöä.

Tällä lomakkeella ilmoittaudut haluamaasi Season Film Festivalin yksityisnäytökseen (120 €) elokuvateatterissa oman kuplasi kanssa. Mikäli samaan näytökseen ilmoittautuu useampi ryhmä, festivaali arpoo näytökseen pääsevän ryhmän. Huom. ilmoittautuminen on sitova! Näytöksiin voi ilmoittautua ke 28.4. klo 23.59 saakka. Näytöksiin pääseville ryhmille ilmoitetaan ja elokuvanäytöksen maksulinkki lähetetään sähköpostitse viimeistään perjantaina 30.4. Maksun eräpäivä on maanantai 3.5. Kun maksu on suoritettu, saatte lipun yksityisnäytökseenne sähköpostilla viimeistään tiistaina 4.5.

Jos kuplallenne sopii useampi näytösvaihtoehto tai elokuva, voitte valita useamman. Yksi kupla voi osallistua kuitenkin vain yhteen näytökseen (et voi voittaa kahta yksityisnäytöstä). Lisätietoja: liput@hiff.fi