Kuva elokuvasta. Päähenkilö makaa sängyllä, jossa on tekoruohoa ja vihreitä omenoita.

Näytöskohtaiset ohjeet saat ostaessasi lipun.

R&A x HDW: The Hidden City
Kalliotila, Kansallismuseo
ti 6.9.2022

Helsinki Design Weekin ja R&A:n yhteisen erikoisnäytössarjan ensimmäinen osa järjestetään maan alla, Kansallismuseon Kalliotilassa tiistaina 6.9.2022.

Olethan ajoissa paikalla, sillä valitettavasti emme voi ottaa myöhästyneitä näytökseen.

Kokoonnumme Kansallismuseon aulaan (Mannerheimintie 34, 00100 Helsinki) ennen näytöstä. Lipun hintaan kuuluu tervetuliaisjuoma (alkoholiton), joka tarjoillaan aulassa.

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin työntekijät kuljettavat yleisön Kalliotilaan ulkokautta. Pukeuduthan siis sään mukaan. Siirtymisissä käytetään myös hissejä.

Huomioithan, että Kalliotilassa ei ole WC-tiloja. Tarvittaessa WC:ssä voi käydä ennen ja jälkeen näytöksen Kansallismuseon päärakennuksessa.

Elokuvanäytöksen aikaan tunnistat Rakkautta & Anarkiaa -työntekijät huomioliiveistä. Voit lähestyä heitä myös kesken näytöksen, mikäli mieleesi tulee kysyttävää tai haluat poistua näytöksestä ennen näytöksen loppua.

Elokuvan jälkeen tilasta poistutaan yhdessä ryhmässä työntekijöiden mukana.

 

R&A x LDW: Lumikuningatar-pukuleikkinäytös
Bio Rex, Lasipalatsi
la 10.9.2022

Lasten Design Weekin ja R&A:n yhteinen Lumikuningatar-pukuleikkinäytös esitetään lauantaina 10.9.2022 Lasipalatsin Bio Rexissä (Mannerheimintie 22–24). Halutessaan yleisö voi pukeutua teeman mukaisesti.

Ovet Bio Rexin aulaan avataan tuntia ennen näytöstä. Esteetön kulku Bio Rexiin kulkee ravintola Lasipalatsin puolelta, Amos Rexin museokaupan hissien kautta. Elokuvanäytöksen ajaksi aulasta löytyy vartioimaton narikka, jossa on tilaa myös lastenvaunuille.

Aulassa voi nauttia omia eväitä ja ottaa valokuvia sinisellä matolla, mutta kuvaaminen itse elokuvanäytöksessä on kielletty.

Lumikuningattaren suositusikäraja on seitsemän vuotta, mutta aikuisten seurassa elokuvaa voivat tulla seuraamaan myös 4–6-vuotiaat.

 

R&A x HDW: Daisies
Linnanpiha, Kansallismuseo
ma 19.9.2022

Helsinki Design Weekin ja R&A:n yhteisen erikoisnäytössarjan toinen osa järjestetään maan päällä, Kansallismuseon Linnanpihassa (Mannerheimintie 34, 00100 Helsinki) maanantaina 19.9.2022.

Portti Linnanpihalle avataan tuntia ennen näytöstä ja suljetaan viimeisen näytöksen jälkeen. Löydät opasteet muurien porteilta näytöspaikalle. Daisies on ulkoilmanäytös, joten pukeuduthan sään mukaan.

Lipun hintaan kuuluu tervetuliaisjuoma (alkoholiton), joka tarjoillaan ennen näytöksen alkua. Näytöksen aikana yleisön käytettävissä on myös Museoravintolan myyntikoju.

WC:t löytyvät Kansallismuseon pihan ulkorakennuksesta, jonne työntekijämme opastavat tarvittaessa. Elokuvanäytöksen aikaan tunnistat Rakkautta & Anarkiaa -työntekijät huomioliiveistä. Voit lähestyä heitä myös kesken näytöksen, mikäli mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää.

Viimeisen näytöksen jälkeen Kansallismuseon muurin portit lukitaan, joten poistuthan alueelta suoraan muurien toiselle puolelle.

R&A x HDW: Alien
Tavarahissi, Kaapelitehdas
su 25.9.2022

Helsinki Design Weekin ja R&A:n yhteisen erikoisnäytössarjan viimeinen osa järjestetään taivaissa, Kaapelitehtaan tavarahississa sunnuntaina 25.9.2022. Olethan ajoissa paikalla, sillä valitettavasti emme voi ottaa myöhästyneitä näytökseen. Voit tulla nautiskelemaan Kaapelitehtaan Konttorin antimista hyvissä ajoin ennen näytöstä!

Kokoonnumme Kaapelitehtaan Konttoriin (Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki) ennen näytöstä. Lipun hintaan kuuluu tervetuliaisjuoma (alkoholiton & alkoholillinen vaihtoehto). Valitettavasti näytöksessä ei ole käytettävissä narikkaa.

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin työntekijät kuljettavat yleisön Kaapelitehtaan tavarahissiin ulkokautta. Pukeuduthan siis sään mukaan. Siirtymisessä käytetään myös liikkuvaa hissiä.

WC:t löytyvät Kaapelitehtaan päärakennuksesta ja esityskerroksesta. Elokuvanäytöksen aikaan tunnistat Rakkautta & Anarkiaa -työntekijät huomioliiveistä. Voit lähestyä heitä myös kesken näytöksen, mikäli mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää.

Näytöksen jälkeen Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin työntekijät kuljettavat yleisön takaisin maan tasalle.