Miten osallistua tämän vuoden Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleille? Tältä sivulta löydät erilaisia tapoja kantaa kortesi kekoon tai sukeltaa festivaalin maailmaan.

Yleisöä illan ulkoilmanäytöksessä.

Ammattilaisille

Akkreditoinnit julkaistaan 15.8. Linkin takaa löydät erilaiset akkreditoitumisen mahdollisuudet ja lisätietoja. Akkreditoitua voit joko median edustajana tai elokuva-alan ammattilaisena.

Lue lisää

Koululaisnäytökset

Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali järjestää vuosittain R&A Pulpettikino -ilmaissarjaa lapsille ja nuorille. Ilmoittautuminen Pulpettikino-näytöksiin avautuu elokuussa 2023.

Lue lisää

Talkoolaiset

Joka vuosi Rakkautta & Anarkiaa -festivaalilla työskentelee yli 200 innokasta vapaaehtoista, joita yhdistää rakkaus elokuvaan. Oletpa sitten hyvä kuljettaja, innokas asiakaspalvelija, taitava valokuvaaja tai muuten vain festivaalityöstä kiinnostunut, me tarvitsemme sinua!

Palkkioksi vapaaehtoistyöstä saat festivaalipassin, uudistuneen festaripaidan, festivaalikatalogin, R&A-postikortin, sekä pestistäsi ja vuorojen määrästä riippuen ruokalippuja ja / tai vapaalippuja.

Hae talkoolaiseksi