Lipunmyyntiohjeet

Liput R&A Spring Breakiin tulevat myyntiin 22.3. kello 12. Suosittelemme ostamaan liput ensisijaisesti verkossa osoitteessa hiff.fi kontaktien vähentämiseksi. Kassoilla suosimme lähimaksua, emmekä ota vastaan käteistä. 

Early Bird -hintaiset sarjakortit syksyn Rakkautta & Anarkiaa -festivaalille myynnissä 22.3.–16.4.2023.

Osta Early Bird -hintaiset sarjakorttisi Syksyn Rakkautta & Anarkiaa -festivaalille TÄSTÄ.

Hinnat

Näytöslippu: 11 €

R&A 2023 Spring Break -sarjakortit – osta täältä

HURMIO R&A SPRING BREAK 2023 -sarjakortti (sis. 5 lippua), 50 €
HURMIO R&A SPRING BREAK 2023 -opiskelijasarjakortti (sis. 5 lippua), 45 € *

* Lue opiskelijasarjakortin ehdot alta Sarjakortit-osiosta.

Lue lisää sarjakorteista alta Sarjakortit-osiosta.

Verkkokauppa ja maksutavat

Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon verkosta. Verkkokaupasta voit ostaa Spring Breakin näytöskohtaisia lippuja sekä HURMIO-sarjakortteja 22.3. alkaen. Lisäksi voit ostaa Rakkautta & Anarkiaa 2023 -festivaalin sarjakortteja PARATIISI ja EUFORIA Early Bird -kampanjahintaan 22.3.-16.4. Sarjakortteja voit ostaa täältä. Näytöskohtaisten lippujen osto tapahtuu kunkin elokuvan esittelysivun kautta. Klikkaa sivulle hiff.fi/elokuvat.

Verkkokaupassa voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, Säästöpankin, POP Pankin, S-Pankin, Handelsbankenin ja Ålandsbankenin verkkomaksutunnuksilla tai Visa-, MasterCard-, DinersClub- tai American Express -korteilla. Maksuvälineinä käyvät myös MobilePay, Smartum!, ePassi ja Eazybreak. Huomiothan, että kulttuurieduilla ostettu sarjakortti tai liput ovat henkilökohtaisia. Lisätietoja ehdoissa.

Lipunmyyntipisteet ja maksutavat

Rakkautta & Anarkiaa -lipunmyyntipisteissä voit maksaa ostoksesi Visa- ja MasterCard -korteilla, ApplePay- ja SmartumPay-sovelluksella, Edenred Virike -kortilla, ePassilla sekä Smartum-, Edenred- ja Tyky-kulttuuriseteleillä. Huomiothan, että kulttuurieduilla ostettu sarjakortti tai liput ovat henkilökohtaisia. Lisätietoja ehdoissa. Huom: Eazybreak ja MobilePay käyvät vain verkkokaupassa.

Suosittelemme lähimaksun käyttöä. Emme ota kassoilla vastaan käteistä.

Lipunmyyntipisteet festivaalin aikana

Festivaalikeskus sijaitsee Bio Rexin toisessa kerroksessa osoitteessa Mannerheimintie 22–24.

Festivaalikeskuksen info on avoinna 22.3.-16.4. Festivaalikeskuksessa voit lippujen ostamisen lisäksi tutustua ohjelmistoon, rentoutua näytösten välillä ja ostaa festivaalituotteita.

Bio Rexin info ja lipunmyynti ovat auki:

12.4. klo 17.00-20.30
13.4. klo 16-21
14.4. klo 17-20.30
15.4. klo 11.30-20.30
16.4. klo 13.30-19

Maxim (Kluuvikatu 1) lipunmyynti auki:

14.4. klo 17-20.30
15.4. klo 15.30-20.30
16.4. klo 14-19

Sarjakortit

Sarjakortteja myydään 22.3. alkaen festivaalin verkkokaupassa ja 12.4. lähtien festivaalin lipunmyyntipisteissä.

 

R&A 2023 Spring Break -sarjakortit:

HURMIO R&A SPRING BREAK 2023 -sarjakortti (sis. 5 lippua), 50 €

HURMIO R&A SPRING BREAK 2023 -opiskelijasarjakortti (sis. 5 lippua), 45 € *

* HUOM: vain voimassa olevalla opiskelijakortilla. Yksi sarjakortti / opiskelija. Myynnissä vain festivaalin lipunmyyntipisteillä 12.–16.4.2023. Huomaathan, että opiskelijasarjakortti on henkilökohtainen.

R&A Spring Breakin HURMIO-sarjakortteja voi käyttää ainoastaan R&A Spring Breakissa 2023.

 

PARATIISI ja EUFORIA Early Bird -kampanjahinnat -10 % 22.3.–16.4.: 

PARATIISI R&A 2023 -sarjakortti (sis. 12 lippua), 90 € (normaalihinta 100 €)

EUFORIA R&A 2023 -sarjakortti (sis. 20 lippua), 144 € (normaalihinta 160 €)

HUOM. Sarjakortit sisältävät vain lippuja, ei muita tuotteita. 

Early Bird -kampanjassa myytävät sarjakortit ovat voimassa vuoden 2023 Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalilla syyskuussa. Osta sarjakorttisi täältä.

 

Sarjakortin käyttö:

Sarjakortilla pääset lunastamaan näytöskohtaisia lippuja verkkokaupassa ja lipunmyyntipisteillä.

Lippu tai liput on lunastettava sarjakortilla ennen näytöksen alkua. Sarjakortin kaikkia lippuja ei tarvitse lunastaa kerralla.

Festivaalin sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia, vaan samaa sarjakorttia voi käyttää useampi henkilö. Kulttuurieduilla ostettu sarjakortti on henkilökohtainen. Lisätietoja ehdoissa.

Kun lunastat lippuja verkkokaupasta, syötä sarjakortin koodi sille varattuun kenttään. Lipunmyyntipisteillä kerro, että haluat lunastaa lippuja sarjakortillasi.

Sarjakortilla ei voi lunastaa lippuja erikoishintaisiin tai loppuunmyytyihin näytöksiin.

Vapaaliput

Vapaaliput on vaihdettava näytöskohtaisiin elokuvalippuihin festivaalin verkkokaupassa tai festivaalin lipunmyyntipisteillä.

Verkkokaupassa näytöslippujen lunastus tapahtuu kunkin elokuvan esittelysivulla. Elokuvasivut löydät täältä. Valitse haluamasi elokuva. Klikkaamalla ostoskori-ikonia pääset lippukauppaan. Ennen lippumäärän valintaa kysytään  “Onko sinulla sarjakorttia tai vapaalippua, jota haluat käyttää tässä tilauksessa?” Syötä vapaalipun koodi varattuun kenttään ja klikkaa Käytä koodia. Uusi lipputyyppi “vapaalippu” avautuu, jolloin voit valita lippumäärän. Sen jälkeen voit viedä ostotapahtuman loppuun.

Festivaalin lipunmyyntipisteillä vapaalippujen vaihto näytöskohtaisiin lippuihin onnistuu esittämällä vapaalippu tulosteena tai älypuhelimesi tai tabletin ruudulta.

Festivaalikeskus 12.–16.4.2023

Festivaalikeskus sijaitsee Bio Rexin toisessa kerroksessa, osoitteessa Mannerheimintie 22–24. 

Festivaalikeskuksessa voit lippujen ostamisen lisäksi tutustua ohjelmistoon, rentoutua näytösten välillä ja ostaa festivaalituotteita.

Pyörätuolipaikat, avustajalippu ja saavutettavuus

Esteettömiin saleihin on myynnissä erilliset pyörätuoliliput. Pyörätuolilipun voi ostaa verkkokaupasta tai lipunmyyntipisteistä.

Avustaja on oma lipputyyppinsä, joka näkyy sekä kassalla tuotteena että verkkokaupassa valittavana lipputyyppinä. Se maksaa 0 euroa.

Avustajalippu on tarkoitettu avustusta tarvitsevan henkilön avustajalle. Lipun tarkoituksena on, että asiakkaan ei tarvitse erikseen ilmoittaa avustajasta, vaan avustajalla on oma lippu.

Lue lisää saavutettavuudesta hiff.fi/info/saavutettavuus.

Yhteystiedot

Lipunmyyntiin ja maksuihin liittyvät tiedustelut: liput@hiff.fi, +358466450801

Jäikö PDF-sarjakorttisi tai -lippusi saapumatta? Tarkistathan roskapostikansion ennen yhteydenottoa.

Lippujen palautukset

Näytöslipuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Näytöksen peruuntuessa, esimerkiksi teknillisistä syistä, korvaamme toteutumatta jääneen näytöksen ensisijaisesti festivaalin vapaalipulla.

HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaali pidättää oikeuden ohjelmistomuutoksiin. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan festivaalin verkkosivuilla osoitteessa hiff.fi.