Yleiset ehdot

Tarkista lipputilauksesi huolella ennen ostoa. Maksetuilla lipuilla tai sarjakorteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Myöskään ympäristölippuun sisältyvillä lahjoituksilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Festivaalilla noudatetaan turvallisemman tilan ohjeita: hiff.fi/turvallisemman-tilan-periaatteet.

Näytöksen peruuntuessa, esimerkiksi teknisistä syistä, korvaamme toteutumatta jääneen näytöksen ensisijaisesti festivaalin vapaalipulla. 

HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaali pidättää oikeuden ohjelmistomuutoksiin. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan festivaalin verkkosivuilla osoitteessa hiff.fi.

Sarjakortteihin liittyvät ehdot

Sarjakortit ovat voimassa vain 2023 Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalilla. Sarjakorteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Sarjakortti ei käy sellaisenaan elokuviin, vaan sillä tulee lunastaa näytöskohtainen lippu ennen näytöksen alkamista. Sarjakortilla pääsee lunastamaan näytöskohtaisia lippuja verkkokaupassa ja lipunmyyntipisteillä.

Sarjakortilla ei voi lunastaa lippuja erikois- tai ilmaisnäytöksiin, eikä loppuunmyytyihin näytöksiin.

Sarjakorttia saa käyttää useampi henkilö (poikkeuksena kulttuuriedulla maksetut sarjakortit, jotka ovat henkilökohtaisia).

Sarjakortin kaikkia lippuja ei tarvitse käyttää kerralla.

Alennusryhmien sarjakortteihin liittyvät ehdot

Noudatetaan yleisiä ja sarjakortteihin liittyviä ehtoja. Niiden lisäksi: 

Alennusryhmien etuhintaisen sarjakortin voi ostaa vain festivaalin lipunmyyntipisteeltä, eli niitä ei myydä verkossa. Oston yhteydessä tulee esittää alennushintaan oikeuttava todistus. Todistukseksi kelpaavat: 

Opiskelija: voimassa oleva opiskelijakortti

70+: henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi tai kuvallinen henkilökortti)

Työtön työnhakija: todistus työnhaun voimassaolosta (TE-toimiston asiointisivulta saatava todistus, jonka voit esittää myös älylaitteelta)

Ostorajoitus: yksi etuhintainen sarjakortti / henkilö.

Varaudu esittämään etuhintaan oikeuttava todistus myös näytöksiin saapuessasi, lipuntarkastuksen yhteydessä. 

Jokaiseen alennusryhmän sarjakorttiin kuuluu 12 näytöslippuja, jotka voi käyttää itse, tai ne voi jakaa useamman hengen kanssa siinä tapauksessa, että kaikki lippuja käyttävät henkilöt kuuluvat samaan alennusryhmään (esim. opiskelijaryhmä). Poikkeuksena kulttuuriedulla maksetut sarjakortit, jotka ovat henkilökohtaisia.

Etuhintaisen sarjakortin väärinkäyttö johtaa koko sarjakortin mitätöintiin. 

Kulttuuriedun käyttöä koskevat ehdot

Noudatetaan yleisiä ja sarjakortteihin liittyviä ehtoja. Niiden lisäksi: 

Kulttuuriedulla ostettu näytöslippu ja sarjakortti ovat henkilökohtaisia. Kulttuuriedulla ostettuun sarjakorttiin kuuluvia näytöslippuja ei saa käyttää muut henkilöt kuin sarjakortin ostanut.

Kulttuuriedulla ei voi ostaa ympäristölippua tai -sarjakorttia eikä festivaalin oheistuotteita.

Tietoa hyväksymistämme kulttuurieduista löydät lippuinfon “Maksutavat – R&A lipunmyyntipisteet” kohdasta. 

Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi (ajokortti, passi, kuvallinen henkilökortti) näytöksen lipuntarkastuksen yhteydessä. 

Kulttuuriedulla ostetun näytöslipun tai sarjakortin väärinkäyttö johtaa lipun tai sarjakortin mitätöintiin. Väärinkäyttötilanteessa kulttuurietua ei palauteta, ja väärinkäytöksestä ilmoitetaan kulttuurimaksutavan palveluntarjoajalle, joka voi omien sääntöjensä mukaisesti poistaa edun työntekijän käytöstä kokonaisuudessaan.