LIPPUEHDOT

Tarkista varauksesi ja lippusi huolella. Maksetuilla lipuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.Näytöksen peruuntuessa, esimerkiksi teknisistä syistä, korvaamme pieleen menneen näytöksen ensisijaisesti festivaalin vapaalipulla. 

HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -yhdistys pidättää oikeuden ohjelmistomuutoksiin. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan festivaalin verkkosivuilla osoitteessa hiff.fi.

 

Sarjakortin käyttöehdot

 

Sarjakortit ovat voimassa vain 2023 Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalilla. HURMIO-sarjakortti on voimassa vain R&A Spring Break -festivaalilla. Sarjakorteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Sarjakortti ei käy sellaisenaan elokuviin. Sarjakortilla pääset lunastamaan näytöskohtaisia lippuja verkkokaupassa ja lipunmyyntipisteillä. Lippu tai liput on lunastettava sarjakortilla ennen näytöksen alkua.

Sarjakortilla ei voi lunastaa lippuja erikois-, tai loppuunmyytyihin näytöksiin.

Festivaalin sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia vaan samaa sarjakorttia voi käyttää useampi henkilö. Sarjakortin kaikkia lippuja ei tarvitse käyttää kerralla.

Kulttuurieduilla ostettu näytöslippu / sarjakortti on henkilökohtainen. Sarjakortilla voi ostaa vain omia henkilökohtaisia näytöslippuja. Ostajan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä lippuja ostettaessa sekä tapahtuman ovella lipuntarkastuksessa. Väärinkäytöstilanteissa lippu mitätöidään, kulttuurietua ei palauteta ja väärinkäytöksestä ilmoitetaan kulttuurimaksutavan palveluntarjoajalle, joka voi omien sääntöjensä mukaisesti poistaa edun työntekijän käytöstä kokonaisuudessaan.