LIPUNMYYNTI

Suosittelemme ostamaan liput ensisijaisesti verkossa osoitteessa hiff.fi kontaktien vähentämiseksi. Kassoilla suosimme lähimaksua, emmekä ota vastaan käteistä. Korttimaksun lisäksi ostokset voi myyntipisteillä maksaa sarjakorteilla ja kulttuurieduilla. Lue lisää festivaalin turvallisuusohjeista

Nettiostoissa on 0,80 € käsittelymaksu per ostotapahtuma.

HINNAT

Peruslippu: 10 €
Ympäristölippu: 12 €
* Lahjoitamme ympäristölipusta 2 euroa valittuihin kohteisiin. Lisätietoja ympäristölipusta ja -kohteista 
Tuplalippu: 20 €
* Muutamassa salissa on myynnissä pieni määrä vierekkäisiä kahden hengen paikkalippuja.
Aitio: 60 €
* Bio Rexissä on myynnissä muutama aitio. Jokainen aitio on neljälle henkilölle (sis. 4 lippua).

Sarjakortit – osta täältä
* Sarjakortit ovat voimassa myös Jälkilöyly-näytöksissä, vuoden 2021 Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalilla sekä vuoden 2021 Season Film Festivalilla. Lue lisää sarjakorteista alla.
* Sarjakortteja myydään rajallinen määrä.

VERKKOKAUPPA JA LIPUNMYYNTIPISTEET

Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon verkosta. Festivaalin verkkokauppa toimii osoitteessa hiff.fi ja palvelee vuorokauden ympäri. Verkkokaupasta voit ostaa sarjakortteja 27.8 alkaen ja yksittäislippuja 10.9. alkaen. Lippujen osto tapahtuu kunkin elokuvan esittelysivun kautta. Klikkaa sivulle hiff.fi/elokuvat.

Rakkautta & Anarkiaa -lipunmyyntipisteissä voit maksaa ostoksesi korttimaksulla, sarjakortilla tai kulttuurieduilla. Emme ota kassoilla vastaan käteistä. Lisätietoja maksutavoista Maksuvälineet-otsikon alta.

 

Lipunmyyntipisteet festivaalin aikana:

Festivaalikeskus sijaitsee Bio Rexin toisessa kerroksessa osoitteessa Mannerheimintie 22–24. Festivaalikeskus on avoinna 17.–27.9. joka päivä klo 10–21. Festivaalikeskuksessa voit lippujen ostamisen lisäksi tutustua ohjelmistoon ja rentoutua näytösten välillä.

Lippuja voi ostaa myös seuraavista festivaaliteattereista 18.–27.9.
Kinopalatsin lippupiste aukeaa joka päivä klo 10. Muut lippupisteet avautuvat tuntia ennen päivän ensimmäistä näytöstä.

Kinopalatsi (Kaisaniemenkatu 2)
Kino Regina (Keskustakirjasto Oodi, 1. Krs, Töölönlahdenkatu 4)
Cinema Orion (Eerikinkatu 15)
Kino Engel (Sofiankatu 4)
Korjaamo Kino Töölö (Töölönkatu 51 B)

Lippuja voi ostaa 18.–20.9 ja 25.–27.9. myös Cinamon Triplan lipunmyyntipisteestä. Lippupiste avautuu tuntia ennen päivän ensimmäistä näytöstä.
Cinamon Tripla (Firdonkatu 2 B, Mall of Tripla)

 

Lipunmyyntiä EI OLE seuraavissa teattereissa:

WHS Teatteri Union, Savoy-teatteri, Kino Tapiola, Riviera, Finnkino Itis

 

Huom: Loppuunmyytyihin näytöksiin voi palautua lippuja myyntiin 30 minuuttia ennen näytöstä. Mikäli lippuja vapautuu, ne tulevat myyntiin festivaalin verkkokauppaan ja festivaalin lipunmyyntipisteille.

SARJAKORTIT

Myynnissä olevat sarjakortit ovat voimassa myös jälkilöylynäytöksissä, vuoden 2021 Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalilla sekä vuoden 2021 Season Film Festivalilla. Osta sarjakorttisi täältä

Sarjakortteja myydään rajallinen määrä 27.8. alkaen festivaalin verkkokaupassa osoitteessa hiff.fi ja Kino Reginan lipunmyyntipisteessä. 10.9. alkaen sarjakortteja voi ostaa festivaalin lipunmyyntipisteissä (ks. tarkemmat lipunmyyntipisteet ja ajat verkkokauppa ja lipunmyyntipisteet -kohdasta).

 

Festivaalilla on myynnissä  neljää eri kokoista sarjakorttia:

HURMIO 45 € (sis. 5 lippua)
PARATIISI 90 € (sis. 11 lippua ja katalogi)
EUFORIA 160 € (sis. 20 lippua, katalogin ja festivaalikassin) – LOPPUUNMYYTY –
MEGATRON 290 € (sis. 35 lippua, katalogin, festivaalikassin ja 50×70 R&A2020 julisteen) – LOPPUUNMYYTY –
OPISKELIJASARJAKORTTI 80 € (sis. 11 lippua ja katalogin) – LOPPUUNMYYTY –
* HUOM: vain voimassa olevalla opiskelijakortilla. Yksi sarjakortti / opiskelija. Myynnissä vain festivaalin lipunmyyntipisteillä.

Seuraavista ympäristösarjakorteista lahjoitamme 5 euroa valittuihin kohteisiin. Lisätietoja ympäristölipusta ja -kohteista

HURMIO ympäristösarjakortti 50 € (sis. 5 lippua) – LOPPUUNMYYTY –
PARATIISI ympäristösarjakortti 95 € (sis. 11 lippua ja katalogi) – LOPPUUNMYYTY –
EUFORIA ympäristösarjakortti 165 € (sis. 20 lippua, katalogi ja festivaalikassi) – LOPPUUNMYYTY –
MEGATRON ympäristösarjakortti 295 € (sis. 35 lippua, katalogin, festivaalikassin ja 50×70 R&A2020 julisteen) – LOPPUUNMYYTY –
OPISKELIJA ympäristösarjakortti 85 € (sis. 11 lippua ja katalogin) – LOPPUUNMYYTY –
* HUOM: vain voimassa olevalla opiskelijakortilla. Yksi sarjakortti / opiskelija. Myynnissä vain festivaalin lipunmyyntipisteillä.

 

Verkkokaupasta ostettuun sarjakorttiin kuuluvan katalogin ja kangaskassin voit lunastaa festivaalin lipunmyyntipisteiltä 5.9 alkaen. Näytä sarjakorttisi kassalla.

 

Sarjakortin käyttö:

Sarjakortilla pääset lunastamaan yksittäislippuja verkkokaupassa ja lipunmyyntipisteillä.
Lippu tai liput on lunastettava sarjakortilla ennen näytöksen alkua. Sarjakortin kaikkia lippuja ei tarvitse lunastaa kerralla.

Festivaalin sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia, vaan samaa sarjakorttia voi käyttää useampi henkilö.

Kun lunastat lippuja verkkokaupasta, syötä sarjakortin koodi sille varattuun kenttään. Lipunmyyntipisteillä kerro, että haluat lunastaa lippuja sarjakortillasi.

Sarjakortilla ei voi lunastaa lippuja Kinokonserttiin, loppuunmyytyihin näytöksiin, eikä online-näytöksiin.

TURVALLISUUSOHJEET JA LIPPUJEN PALAUTUS

Festivaaliyleisön, talkoolaisten ja työntekijöiden turvallisuus on meille tärkeintä. Noudatamme tapahtumajärjestelyissä viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia, ja päivitämme käytäntöjämme tarvittaessa. Ohjeistuksia noudattamalla haluamme tarjota turvallisen festivaalikokemuksen kaikille.

Osallistu festivaalille vain oireettomana. Pidä huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta koko elokuvateatterissa oleskelusi ajan. Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. 

Näytöksiin myydään lippuja enintään puolet salin kapasiteetista, jotta turvavälit voidaan taata. Näytöksiin ei myydä paikkalippuja. Paikat on merkitty.

Työntekijät ja talkoolaiset auttavat mielellään kaikissa hygieniaan ja turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää festivaalin turvallisuusohjeista.

 

Lippujen palautus:

Festivaalilipun voi perua vain sairaustapauksissa. Mikäli sinulla on oireita, voit hakea hyvityksen käyttämättä jäävästä näytöslipusta. Festivaalilipun voi perua vain sen näytöksen alkuun saakka, johon lippu on ostettu. Tämän jälkeen lipun peruminen ei ole enää mahdollista. Yksittäislipun peruminen sairaustapauksen sattuessa tapahtuu tällä lomakkeella.

Myös sarjakortilla ostetun lipun voi sairaustapauksissa perua. Tässä tapauksessa lippu palautuu käytettäväksi sarjakortille. Sarjakorttia voi käyttää myös ensi vuoden Season Film Festivalilla ja Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalilla 2021. 

Vapaalipulla tai festivaalipassilla lunastettua lippua ei hyvitetä.

Näytöksen peruuntuessa, esimerkiksi teknillisistä syistä, korvaamme pieleen menneen näytöksen ensisijaisesti festivaalin vapaalipulla.

HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaali pidättää oikeuden ohjelmistomuutoksiin. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan festivaalin verkkosivuilla osoitteessa hiff.fi.

ONLINE-NÄYTÖKSET

Osa R&A-elokuvista näytetään myös verkossa. Kootun listan löydät täältä.

Online-näytöksiin ostetaan liput erikseen Festival Scope-palvelun kautta. Sivusto avataan ja lipunmyynti verkkonäytöksiin käynnistyy ennen festivaalia ja jatkuu elokuvien katseluajan päättymiseen saakka. Elokuvat ovat katsottavissa viiden vuorokauden ajan siitä, kun niiden esitysaika on alkanut. Katselun aloittamisen jälkeen elokuvan katseluoikeus jatkuu 30 tuntia. Kuhunkin verkkonäytökseen myydään rajoitettu määrä lippuja.

Liput maksavat 8 €. Voit maksaa näytöksen Visa-, MasterCard-, Maestro- tai American Express -korteilla.

Online-näytöksiin ei voi käyttää vuoden 2020 sarjakortteja. Sarjakortin ostaneet saavat kuitenkin 10% alennusta. Alennuskoodin löydät sarjakortistasi.

JÄLKILÖYLY-NÄYTÖKSET

Osa R&A-elokuvista on nähtävissä vielä festivaalin jälkeenkin.

Jälkilöyly-näytöksiin ostetaan liput normaaliin tapaan verkossa tai R&A-lipunmyyntipisteillä. Festivaalin päätyttyä lipunmyynti tapahtuu ainoastaan verkkokaupassa osoitteessa hiff.fi. Lippujen osto tapahtuu kunkin elokuvan esittelysivun kautta. Klikkaa sivulle hiff.fi/elokuvat.

Vuoden 2020 sarjakortit käyvät myös Jälkilöyly-näytöksiin.

Jälkilöyly-näytöksissä noudatetaan elokuvateattereiden omia kapasiteetteja ja turvavälikäytäntöjä. Tarkemmat tiedot teatterien omilta sivuilta.

FESTIVAALIKESKUS 17.–27.9.

Festivaalikeskus sijaitsee Bio Rexin toisessa kerroksessa, osoitteessa Mannerheimintie 22–24. Festivaalikeskus on avoinna joka päivä klo 10–21.

Festivaalikeskuksessa voit lippujen ostamisen lisäksi tutustua ohjelmistoon, rentoutua näytösten välillä ja ostaa festivaalin oheistuotteita.

MAKSUVÄLINEET

Verkkokaupassa:

Verkkokaupassa voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, Säästöpankin, POP Pankin, S-Pankin, Handelsbankin ja Ålandsbankenin verkkomaksutunnuksilla tai Visa-, MasterCard-, DinersClub- tai American Express -korteilla.

Nettiostoissa on 0,80 € käsittelymaksu per ostotapahtuma.

Verkkokaupassa voit lunastaa yksittäislippuja myös R&A-sarjakorteilla. Liput lunastetaan syöttämällä sarjakortin/vapaalipun koodi sille varattuun kenttään. Sarjakortin käyttämisestä ei lunasteta käsittelymaksua.

 

Lipunmyyntipisteissä:

Lipunmyyntipisteissä ostoksen voi maksaa Visa- ja MasterCard -korteilla, ApplePay-sovelluksella, SmartumPay-sovelluksella, Smartum Saldo -kortilla, Edenred Virike -kortilla, ePassilla sekä Smartum-, Edenred- ja Tyky-kulttuuriseteleillä. Kassalla voit lunastaa yksittäislippuja myös R&A-sarjakorteilla.

Suosittelemme lähimaksun käyttöä. Emme ota kassoilla vastaan käteistä.

OHEISTUOTEMYYNTI

Rakkautta & Anarkiaa -katalogeja on myynnissä Akateemisessa kirjakaupassa 5.9. alkaen. Akateemisen kirjakaupan R&A-lipunmyyntipisteessä 10.–16.9. on myynnissä vuoden 2020 katalogeja, t-paitoja ja kangaskasseja. Festivaalin aikana oheistuotteita voi ostaa Bio Rexin festivaalikeskuksesta (Mannerheimintie 22–24, 2. krs).

Hinnasto:

Katalogi: 10 €
T-paita: 20 €
Kangaskassi: 12 €
R&A sukat: 10 €
R&A 2020 juliste, 50 x 70: 7 €
Aiempien vuosien julisteet: 7 €
Aiempien vuosien kangaskassit ja t-paidat: 5 €
30 vuotta rakkautta ja anarkiaa -historiikki (Kinnunen ja Lehtinen, Like 2017): 15 €

Homo Line (Hammar, Förlaget 2020): 30 €

PYÖRÄTUOLIPAIKAT & ESTEETTÖMYYS

Esteettömiin saleihin on myynnissä erilliset pyörätuoliliput. Pyörätuolilipun voi ostaa verkkokaupasta tai lipunmyyntipisteiltä. Mahdollinen avustaja pääsee festivaalinäytöksiin maksutta. Avustajalipun voi varata etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liput@hiff.fi tai lipun voi lunastaa festivaalin lipunmyyntipisteissä. HUOM: Jos näytös on jo loppuunmyyty, ei avustajalippua valitettavasti saa. Sähköpostivarauksissa pyydämme huomioimaan, että festivaalin aikana emme pysty takaamaan avustajalipun toimittamista saman päivän näytökseen. 

 

Esteettömät salit:

Bio Rex: 4 pyörätuolipaikkaa
Teatteriin (2 krs) pääsee Ravintola Lasipalatsin kautta hissillä. Tulethan Mannerheimintien kautta ja soitathan saapuessasi infoon 010 315 6100. Festivaalikeskuksen henkilökunta tulee avaamaan ovet.

Kino Engel 1, 2 ja Kesäkino Engel: Kaikissa saleissa 1 pyörätuolipaikka.
Saleihin 1 ja 2 pääsee hissillä.  Ilmoitathan pyörätuolista etukäteen niin henkilökunta tietää tulla avaamaan hissin: info@cinemamondo.fi tai puh. 0201 555 801.

Kino Regina: 2 pyörätuolipaikkaa
Teatteri on esteettömästi saavutettavissa keskustakirjasto Oodin aulatasossa rakennuksen pohjoispäädystä. Ks. lisää teatterin omilta sivuilta.

Kinopalatsi 1, 5, 6, 7, 8, 9 ja 10: 1 pyörätuolipaikka.
Pyörätuoliasiakkaita varten on käytössä hissejä, Mikonkadun puoleisesta sisäänkäynnistä. Pyydäthän tarvittaessa Kinopalatsin henkilökunnalta apua. Ks. lisää teatterin omilta sivuilta.

Finnkino Itis 5 ja 6: 1 pyörätuolipaikka
Salit ovat esteettömiä. Ks. lisää teatterin omilta nettisivuilta

Kino Tapiola: 2 pyörätuolipaikkaa
Pääsisäänkäynti ja sali ovat esteettömiä. Ks. lisää teatterin omilta nettisivuilta

Korjaamo Kino Töölö / Elokuvasali: 1 pyörätuolipaikka
Elokuvasaliin on pieni kynnys, mutta Korjaamolta löytyy pyydettäessä liikuteltava ramppi.

Cinema Orion: 1 pyörätuolipaikka.
Cinema Orion ei ole valitettavasti esteetön. Pyörätuolilla liikkuville on tarjolla siirrettävä luiska, joka johtaa rappukäytävän kautta salin parvelle. Ramppi on kevytrakenteinen, joten sitä ei voi valitettavasti käyttää sähköisellä pyörätuolilla. Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan etukäteen teatterin lipunmyyntiin tai info(a)cinemaorion.fi -osoitteeseen saapumisesta näytökseen pyörätuolilla, jotta voimme varata riittävästi henkilöstöä paikalle sujuvan palvelun takaamiseksi. Elokuvateatterin wc-tiloihin ei valitettavasti pääse pyörätuolilla.

Savoy-teatteri: 2 pyörätuolipaikkaa.
Savoy-teatterin sisäänkäynti on varustettu luiskalla. Pyörätuolipaikat sijaitsevat permannolla penkkirivien päädyissä. Ks. lisää teatterin omilta nettisivuilta

WHS Teatteri Union: 1 pyörätuolipaikka
Teatteriin on esteetön kulku.

Cinamon Kino 6 ja Kosmos: molemmissa saleissa 1 pyörätuolipaikka.
Cinamon Kino sijaitsee kauppakeskus Triplan 5:ssä kerroksessa.

 

Esteelliset salit:

Valitettavasti Kinopalatsin 2, 3 ja 4-saleissa ei ole myynnissä pyörätuolipaikkoja hissiremontin vuoksi.

LIPUNMYYNNIN YHTEYSTIEDOT

Yleiset tiedustelut ohjelmistoon ja lippuihin liittyen / Festivaalikeskus:
info@hiff.fi
010 315 6100 (ennen festivaalia arkisin klo 10-16, festivaalin aikana joka päivä klo 10-21)

Lipunmyyntiin ja maksuihin liittyvät tiedustelut:
liput@hiff.fi

Jäikö PDF-sarjakorttisi tai -lippusi saapumatta? Tarkistathan roskapostikansion ennen yhteydenottoa.