/ Uutiset

Rakkautta & Anarkiaa rekrytoi! Etsimme osaavia työkavereita festivaalitiimiimme!

HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaali tuo yhteisen elokuvajuhlan ja kansainvälisen elokuvan kirkkaimmat timantit jälleen pääkaupunkiseudun teattereihin syyskuussa! Haemme nyt iloiseen ja kunnianhimoiseen tiimiimme lipunmyyntikoordinaattoria, logistiikkakoordinaattoria, FFA-tuotantokoordinaattoria ja kolmea palkallista harjoittelijaa… Lue Rakkautta & Anarkiaa rekrytoi! Etsimme osaavia työkavereita festivaalitiimiimme! »

/ Uutiset

HIFF – Rakkautta & Anarkiaa ry rekrytoi! Etsimme idearikasta viestintäsuunnittelijaa sekä tavoitteellista kumppanuustuottajaa

HUOM! Haku on päättynyt 20.4. Olemme yhteydessä hakijoihin rekrytointien tuloksesta viimeistään toukokuun lopussa. Tule mukaan juhlimaan elokuvataidetta ja parantamaan maailmaa rakkaudella ja anarkialla! Etsimme iloiseen ja kunnianhimoiseen tiimiimme viestintäsuunnittelijaa ja kumppanuustuottajaa pitkäaikaisiin työsuhteisiin kehittämään… Lue HIFF – Rakkautta & Anarkiaa ry rekrytoi! Etsimme idearikasta viestintäsuunnittelijaa sekä tavoitteellista kumppanuustuottajaa »