Autoharrastaja Kari Reiman on toiminut Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin vapaaehtoisena noin kymmenen vuotta. Sinä aikana hän on kyydinnyt kymmeniä festivaalivieraita vuoden 1964 Cadillacillaan.

Autonsa Reiman osti reilut 20 vuotta sitten Arizonasta, Yhdysvalloista. Aikaisemmin hänellä oli saman vuoden Cadillac kovakattoisena, mutta ajatus avokattomallista houkutteli enemmän. Sopiva, joskin ahkeraa kunnostusta vaativa runko löytyi, ja Reiman alkoi hommiin. Seuraavana kesänä auto oli ajokunnossa.

Näyttävä menopeli on ollut monessa mukana. Reiman on kerännyt leikekirjaa autonsa vaiheista. Leikkeitä löytyy muun muassa mainoskuvauksista, lehtijutuista ja näyttelyistä.

Noin 25 vuotta amerikkalaisautojen kanssa puuhannut Reiman ei haaveile suuria, vaan haluaa nauttia arkisista hetkistä autoharrastuksen parissa. Hän myöntää kuitenkin, että Yhdysvaltojen halki kulkeva legendaarinen Route 66 olisi hienoa huristella.

Toimitus: Anna Järviluoma
Kuvaus: Anna Salonen
Editointi: Anna Järviluoma, Anna Salonen
Kuva: Anna Salonen