Monitasoinen vesiputous, jonka edessä oranssiin pukeutuneita hahmoja

Samsara (2022)

Ympäristölippu – Rakkautta & Anarkiaa maapallon puolesta

Festivaaliyleisöllä on mahdollisuus osallistua R&A:n ympäristötyöhön ostamalla ympäristölippuja. Ympäristösarjakorteista lahjoitamme viisi euroa / kortti ja ympäristölipusta kaksi euroa / lippu valitulle kohteelle.

Vuoden 2023 lahjoituskohteena on Luontoliiton metsäryhmän toiminta. Ympäristölipuista kertyvä lahjoitussumma lahjoitetaan lyhentämättömänä Luontoliiton toiminnan tueksi.

Luontoliiton metsäryhmän toiminnan keskiössä on nuorten toiminnan ja vaikuttamistyön mahdollistaminen ja äänen esiin tuominen. Metsäryhmä kartoittaa metsien luontoarvoja, ja kampanjoi metsiensuojelun puolesta sekä metsiä uhkaavia maankäyttöhankkeita vastaan. Toimintaan kuuluu metsäkartoituskursseja, retkiä, leirejä, mielenosoituksia sekä lähimetsätapahtumia.

Lue lisää metsäryhmän toiminnasta Luontoliiton sivuilta.

Kanavoimalla lahjoitusvarat ympäristötyöhön R&A haluaa tukea kestävää luonnonsuojelua ja tarjota yleisölleen helpon tavan osallistua työhön. Festivaali kehittää jatkuvasti tuotantoaan ympäristöystävällisemmäksi.

Ympäristölipun ostaja saa festivaalin jälkeen sähköpostitse -20% alennuksen yhteen annokseen Thai Vegan Kitchenin ravintoloissa. Alennus on voimassa lokakuun 2023 loppuun.

Luontoliitto - Metsäryhmä logo