Clara Sola (2021), Sophie Winqvist

Ympäristölippu – Rakkautta & Anarkiaa maapallon puolesta

Festivaaliyleisöllä on mahdollisuus osallistua R&A:n ympäristötyöhön ostamalla ympäristölippuja. Ympäristösarjakorteista lahjoitamme viisi euroa / kortti ja ympäristölipusta kaksi euroa / lippu kahdelle valitulle kohteelle. Vuoden 2022 lahjoituskohteina ovat maatila- ja tuotantoeläinten turvakodit, Eläinsuojelukeskus Tuulispää ja Eläinten turvakoti Saparomäki. Ympäristölipuista kertyvä lahjoitussumma jaetaan lyhentämättömänä kohteiden kesken.

Kanavoimalla lahjoitusvarat ympäristönsuojeluun R&A haluaa tukea kestävää luonnonsuojelua ja tarjota yleisölleen helpon tavan osallistua työhön. Festivaali kehittää jatkuvasti tuotantoaan ympäristöystävällisemmäksi. Rakkautta & Anarkiaa on mukana Helsingin kaupungin Valitse vastuullisemmin -palvelussa.

Eläinten turvakoti Saparomäki

Porvoossa sijaitseva Eläinten turvakoti Saparomäki tarjoaa kodin pääasiassa teurasuhan alla oleville, niin sanotuille tuotantoeläimille. Yksi keskeisimmistä toimintamuodoista on koulutus- ja tiedotustyö. Turvakoti tarjoaa ihmisille puitteet tutustua muihin eläinlajeihin tuntevina ja ainutlaatuisina yksilöinä ja persoonina. Saparomäellä asustaa possuja, lampaita, kanoja sekä entinen koe-eläinkoira. Lahjoituksen tuotot ohjataan turvakodin ylläpitoon sekä uusien tilojen rakentamiseen.

Eläinsuojelukeskus Tuulispää

Eläinsuojelukeskus Tuulispää on Somerolla sijaitseva, vuonna 2012 perustettu maatila- ja tuotantoeläinten turvakoti. Tuulispäässä on noin 100 vakituista eläinasukasta: hevosia, nautoja, sikoja, lampaita, vuohia, lintuja, tarhakettuja ja minkki. Kaikille asukkaille yhteistä on se, että ne ovat olleet teuras- tai lopetusuhan alla tai niillä ei ole ollut muuta paikkaa minne mennä. Tuulispää toimii eläinten yhteiskunnallisen aseman parantamiseksi ja puhuu eläinten oikeuksien puolesta. Eläinsuojelukeskuksen toiminnasta vastaa voittoa tavoittelematon eläinsuojeluyhdistys, ja toiminta on mahdollista vain lahjoitusvaroin.

Eläinten turvakoti Saparomäki -logoEläinsuojelukeskus Tuulispää -logo

Ostaessasi ympäristölipun saat festivaalin jälkeen -20% alennuskupongin Thai Vegan Kitchenin ravintoloihin.