War Pony

Cannes-palkitussa kasvutarinassa Pine Ridgen reservaatin nuoret rakentavat parempaa elämää, mutta olosuhteiden asettamia muureja ei niin vain murreta.

Lue War Pony »

W

Anna Erikssonin rajoja rikkova uutuus on naissplatteriin ja performanssitaiteeseen viittaava mysteerinäytelmä maailmanlopun odotussalista.

Lue W »

Vesper

Visuaalisesti huikeassa scifipunk-elokuvassa sienirihmastot ja synteettisellä biologialla kehitellyt kosteat ja pörröiset kasvilajit pelastavat maailman. 

Lue Vesper »

Vain sekunti

Kiinalaismestari Zhang Yimoun sensuurin hampaisiin joutunut tarina kulttuurivallankumouksen ajalta kasvaa kunnianosoitukseksi elokuvan voimalle.

Lue Vain sekunti »

Triangle of Sadness

Ruotsalaisen mestariohjaajan maskuliinisuutta, marxilaista sosiaalifilosofiaa ja mallimaailmaa kommentoiva ja Kultaisella palmulla palkittu komedia vie ökyrikkaiden risteilyalukselle.

Lue Triangle of Sadness »

The Worst Ones

Ulkopuolinen ohjaaja valitsee lähiökuvauksensa pääosiin neljä teinihuligaania, mistä pohjoisranskalaisen lähiön asukkaat eivät pidä.

Lue The Worst Ones »

The Woman King

Väkevä toimintaelokuva Agojiesta, naispuolisesta soturijoukosta, joka suojeli afrikkalaista Dahomeyn kuningaskuntaa 1800-luvulla ennennäkemättömällä taidolla ja raivolla.

Lue The Woman King »