Kuva: FEE Suomi

Rakkautta & Anarkiaa maapallon puolesta

Festivaaliyleisöllä on mahdollisuus osallistua R&A:n ympäristötyöhön ostamalla ympäristölippuja. Ympäristösarjakorteista lahjoitamme viisi euroa / kortti ja ympäristölipusta kaksi euroa / lippu kahdelle valitulle kohteelle. Vuoden 2020 lahjoituskohteet ovat FEE Suomi  ja Dodo ry. Ympäristölipuista kertyvä lahjoitussumma jaetaan lyhentämättömänä kohteiden kesken. 

Kanavoimalla lahjoitusvarat ympäristökasvatustoimintaan ja ympäristöongelmien luoviin ratkaisuihin kaupunkilaisesta näkökulmasta R&A haluaa tukea kestävää luonnonsuojelua ja tarjota yleisölleen helpon tavan osallistua työhön.  Festivaali kehittää jatkuvasti tuotantoaan ympäristöystävällisemmäksi. Rakkautta & Anarkiaa on mukana Helsingin kaupungin Valitse vastuullisemmin -palvelussa.

FEE SUOMI
Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomi edistää, kehittää ja tukee ympäristökasvatusta Suomessa. Vaikutamme ympäristökasvatuksen aseman parantamiseksi, viestimme aktiivisesti ja koulutamme opettajia ja kasvattajia. Koordinoimme Vihreä lippu -ohjelmaa, joka on koulujen ja päiväkotien ympäristöohjelma ja -sertifikaatti. Ohjelmassa on mukana 350 yksikköä eri puolilla Suomea, ja se tavoittaa 85 000 lasta ja nuorta sekä 10 600 opettajaa. FEE Suomi on osa kansainvälistä Foundation for Environmental Education (FEE) -verkostoa.

DODO RY
Dodo keskittyy globaaleihin ympäristöongelmiin, mutta näkee ratkaisut ihmisten arjessa. Tulevien vuosikymmenten muutokset näkyvät niin kulutustavoissamme kuin osallisuudessamme yhteiskunnallisten asioiden hoitamiseen. Dodo uskoo ympäristöongelmien ratkeavan vain, jos niiden ratkaisemisesta tulee kiinnostavaa, houkuttelevaa ja mielekästä jokaiselle.