Kuva: Ansel Siegenthaler/Luonnonsuojeluliitto
Kuva: Ansel Siegenthaler/Luonnonsuojeluliitto

Rakkautta & Anarkiaa maapallon puolesta

Festivaaliyleisöllä on mahdollisuus osallistua R&A:n ympäristötyöhön ostamalla ympäristölippuja. Ympäristösarjakorteista lahjoitamme viisi euroa / kortti ja ympäristölipusta kaksi euroa / lippu kahdelle valitulle kohteelle. Vuoden 2021 lahjoituskohteet ovat Suomen luonnonsuojeluliitto ja John Nurmisen Säätiö. Ympäristölipuista kertyvä lahjoitussumma jaetaan lyhentämättömänä kohteiden kesken. 

Kanavoimalla lahjoitusvarat ympäristönsuojeluun R&A haluaa tukea kestävää luonnonsuojelua ja tarjota yleisölleen helpon tavan osallistua työhön. Festivaali kehittää jatkuvasti tuotantoaan ympäristöystävällisemmäksi. Rakkautta & Anarkiaa on mukana Helsingin kaupungin Valitse vastuullisemmin -palvelussa.

Ostaessasi Ympäristölipun saat Aimo Parkin hyvityslipun, jolla saat tunnin ilmaista pysäköintiaikaa

Aimo Park on pysäköintialan yritys, joka tarjoaa myös yhteiskäyttöautoja. Kaikki Aimo Parkin yhteiskäyttöautot
ovat sähköautoja.

Lähtiessäsi Aimo Parkista syötä tullessasi saamasi parkkilippu ja hyvityslippu automaattiin, jolloin saat hyvityksen. Huom! Sinulla ei saa olla Taskuparkin kameratunnistetta päällä tullessasi meille, jos haluat käyttää hyvityksen.

Hyvitys ei toimi Redin eikä Tapiolan Aimo Parkeissa.

Suomen luonnonsuojeluliitto

Suomen luonnonsuojeluliitto on maamme vanhin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö, jolla on noin 160 paikallisyhdistystä ja tuhansia aktiiveja ympäri Suomen. SLL on suojellut luontoa menestyksekkäästi jo vuodesta 1938. Suomen luonnonsuojeluliiton suojelu tuottaa konkreettisia ratkaisuja elinympäristöjen ja lajien ahdinkoon sekä kestävän kehityksen solmukohtiin. Ympäristölipuista kertyvä tuotto kohdistetaan vesiensuojelutyöhön.

John Nurmisen säätiö

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedon välittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus.