Kaikki liput samasta osoitteesta!

Vuoden 2017 R&A-festivaalin sarjakorttien ja katalogien myynti alkaa perjantaina 1.9., ja yksittäisten elokuvanäytösten lipunmyynti alkaa torstaina 7.9. klo 10.

Kaikkien teattereiden liput ovat myynnissä hiff.fi-verkkokaupassa ja festivaalin lipunmyyntipisteissä.

Sarjakortin hinta: 70 € (sis. 11 lippua ja katalogi)

Katalogin hinta: 9 €

Näytöskohtaisen lipun hinta: 9 €

Teattereiden lipunmyynnin aukioloajat löytyvät Teatterit-sivulta.

Veikkaus-korttia​ ​näyttämällä​ ​voi​ ​lunastaa​ kaksi​ ​lippua​ ​yhden​ ​hinnalla kotimaisten​ ​elokuvien​ ​Finnhits​-sarjan​ ​sekä​ Cut to the Chase – R&A Shorts -sarjan kokonaan kotimaisten​ ​lyhytelokuvien näytöksiin. V​​eikkaus-korttiedun ​​voi ​​hyödyntää​​ vain ​​lipunmyyntitiskiltä,​​ ei verkkokaupassa.​ Sarjakorttia ei voi käyttää ​Veikkaus-lipun maksutapana.

Festivaalikeskus – info & lipunmyynti

Festivaalikeskus sijaitsee osoitteessa Yrjönkatu 27, muuttoa tekevän Amos Andersonin taidemuseon lipunmyynnin tiloissa. Käynti festivaalikeskukseen on Mercatorinkujan kautta.

Festivaalikeskus on avoinna ennakkomyynnin aikana seuraavasti:
8.–13.9. ma–la klo 12–20 ja sunnuntaina klo 12–18.

Festivaalin aikana 14.–24.9. keskus on avoinna klo 10–21.

Sarjakorttien ja katalogien ennakkomyynti

Sarjakortteja ja katalogeja myydään ennakkoon hiff.fi-verkkokaupassa ja Kino Engelissä 1.9. alkaen. Sarjakortti- ja katalogimyynnin aikana Kino Engel (Sofiankatu 4) on avoinna teatterin aukioloaikojen mukaan. Lippukassa aukeaa 30 minuuttia ennen päivän ensimmäistä näytöstä ja on avoinna illan viimeisen näytöksen alkuun. Katso tarkemmin: kinoengel.fi.

Lisäksi katalogit ovat myynnissä Akateemisessa Kirjakaupassa ja Kirjakauppa Rosebud Citycenterissä Helsingissä.

Verkkokaupasta ostettuun sarjakorttiin kuuluvan katalogin voi lunastaa Kino Engelistä 1.9. alkaen tai festivaalikeskuksesta 7.9. alkaen.

Näytöskohtaisten elokuvalippujen ennakkomyynti 7.–14.9.

Näytöskohtainen lipunmyynti alkaa torstaina 7.9. klo 10.00 verkkokaupassa hiff.fi sekä festivaalikeskuksessa ja Kinopalatsissa R&A:n omassa lipunmyyntipisteessä. Katso tarkemmat aukioloajat Teatterit-sivulta.

Verkkokaupassa lippujen osto tapahtuu kunkin elokuvan esittelysivun kautta.

Sarjakortti käy maksuvälineenä verkkokaupassa sekä lipunmyyntitiskeillä. Sarjakortti on ostettava ennen lippujen lunastusta.

Näytöskohtaisten elokuvalippujen ennakkovaraus 7.–10.9.

Näytöskohtaisia lippuja voi varata hiff.fi-verkkokaupassa 7.–10.9. Varattujen lippujen viimeinen lunastuspäivä on 11.9. Varaukset voi lunastaa ainoastaan festivaalikeskuksessa tai Kinopalatsissa R&A-lipunmyyntipisteessä.
Varauksia ei voi lunastaa verkkokaupassa.

Lipunmyynti festivaalin aikana 14.–24.9.

Festivaalin aikana liput ovat myynnissä esitysteattereissa, festivaalikeskuksessa sekä verkkokaupassa hiff.fi.
Katso teattereiden tarkemmat aukioloajat Teatterit-sivulta.
WHS Teatteri Union ja Kino Tapiola myyvät lippuja vain omiin näytöksiinsä.

Pyörätuolipaikkalippujen ostaminen

Jos haluat ostaa pyörätuolilipun Kinopalatsin näytöksiin, voit ostaa lipun festivaalin lippukassoilta tai lähettää varauksesi osoitteeseen liput@hiff.fi. Jos varaat pyörätuolilippusi sähköpostitse voit samalla varata lipun myös mahdolliselle avustajallesi. Pyrimme vastaamaan varaussähköposteihin mahdollisimman pian, mutta festivaalin aikana emme voi taata varauksia saman päivän näytöksiin. Olethan siis yhteydessä mieluiten hyvissä ajoin.

Muihin esteettömiin teattereihin voit ostaa normaalisti lipun joko verkkokaupasta tai lipunmyyntipisteistä. Mahdollinen avustajasi pääsee sisään samalla lipulla.

Huom! Osoitteesta liput@hiff.fi voi varata ainoastaan Kinopalatsin pyörätuolipaikka- ja avustajalippuja. Näitä varauksia voi tehdä ajalla 7.-24.9.

Sarjakortti

Sarjakortin hinta on 70 € (sis. 11 elokuvalippua ja katalogin).

Sarjakortteja on myynnissä:

hiff.fi-verkkokaupassa ja Kino Engelissä 1.–24.9.

Festivaalikeskuksessa ja Kinopalatsissa R&A:n lipunmyyntipisteessä 7.–24.9.

Kino Allas -näytöksissä Allas Sea Poolilla 1.–3.9.

Näytösteattereiden lipunmyyntipisteessä (lukuunottamatta Kino Tapiolaa) teatterin näytöspäivinä 14.–24.9.

Lipunmyyntipisteiden tarkat aukioloajat löydät Teatterit-sivulta

Sarjakortti käy maksuvälineenä hiff.fi-verkkokaupassa sekä kaikissa festivaalin lipunmyyntipisteissä. Sarjakortilla ei voi lunastaa varattuja lippuja verkkokaupassa.

Nettiostoissa on käsittelymaksu: Ostaessasi hiff.fi-verkkokaupasta 1-10 sarjakorttia maksu on 1 €, ostaessasi 11-20 sarjakorttia maksu on 2 €. Lunastaessasi sarjakortilla näytöskohtaisia lippuja käsittelymaksua ei enää peritä.

Sarjakortilla ei sellaisenaan pääse elokuviin, vaan se on vaihdettava näytöskohtaisiin lippuihin. Sarjakortti on ostettava ennen lippujen lunastusta.

Sarjakortti on seitsemän merkkiä sisältävä koodi. Maksuvaiheessa hiff.fi-verkkokaupassa sarjakortti vaihdetaan näytöskohtaisiin lippuihin syöttämällä koodi sille varattuun kenttään.

Festivaalin sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia vaan samaa sarjakorttia voi käyttää useampi henkilö. Käyttämättä jääneistä sarjakorteista tai vapaalipuista ei anneta hyvitystä. Sarjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla vaan se on voimassa festivaalin ajan, kunnes kaikki 11 lippua on lunastettu.

Festivaalin aikana sarjakortit ja katalogit ovat myynnissä verkkokaupassa, festivaalikeskuksessa ja esitysteattereissa.

Verkkokaupasta ostettuun sarjakorttiin kuuluvan katalogin voi lunastaa Kino Engelistä 1.9. alkaen tai festivaalikeskuksesta 7.9. alkaen.

Verkkokauppa

Kaikkien teattereiden liput ovat myynnissä festivaalin verkkokaupassa hiff.fi kunkin elokuvan esittelysivun yhteydessä. Verkkoliput voi maksaa sarjakortilla, suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, Visalla, Visa Electronilla tai Mastercardilla.
Nettiostoissa on käsittelymaksu: Ostaessasi 1-10 lippua maksu on 1 €, ostaessasi 11-20 lippua maksu on 2 €.
Sarjakortti on ostettava ennen lippujen lunastusta.
Verkkokaupassa lipun toimitustavaksi voi valita joko myyntipisteestä noudettavan lipun tai pdf-lipun. Pdf-lippua ei tarvitse tulostaa, vaan sen voi esittää puhelimen tai tabletin näytöltä.

HUOM!!! Jos lippuja ei näy mailissasi, niin muistathan tarkistaa roskapostikansion!

Maksuvälineet

Verkkokaupassa voi maksaa R&A-sarjakortilla, suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, Visalla, Visa Electronilla ja Mastercardilla.

Lipunmyyntipisteissä maksuvälineenä käyvät sarjakortti, käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Visa Electron.

Kulttuurisetelit ja -kortit tai teattereiden omat sarja- tai muut erikoisliput eivät käy maksuvälineenä.

Oheistuotemyynti

Festivaalin viralliset oheistuotteet, t-paita, kassi, juliste ja kalenteri sekä juhlavuoden kunniaksi julkaistu R&A-kirja, ovat myynnissä 7.9. alkaen festivaalikeskuksessa ja Kinopalatsissa R&A:n myyntipisteessä sekä koko festivaalin ajan Savoy-teatterissa.

Hinnat

Liput 9 €
Katalogi 9 €
Sarjakortti 11 elokuvaa + katalogi 70 €
T-paita 17 €
Kangaskassi 12 €
R&A-juliste (koko 50 x 70) 5€
Seinäkalenteri 17 €
30 vuotta rakkautta ja anarkiaa -kirja 25 €

Muuta huomioitavaa

Näytökset ovat paikkanumeroimattomia.
Salin ovet avataan noin 5–10 minuuttia ennen näytöksen alkua.
Näytöksissä on vain harvoin trailereita tai muita mainoksia eli paikalla on hyvä olla ajoissa.
Loppuunmyytyihin näytöksiin voi palautua lippuja myyntiin noin 20 minuuttia ennen näytöstä.
Elokuvissa on ikärajat, jotka löytyvät kunkin elokuvan esittelysivulta.
Rakkautta & Anarkiaa -festivaali pidättää oikeuden ohjelmistomuutoksiin. Näytöksiin liittyvistä muutoksista kerrotaan osoitteessa hiff.fi.