CUT TO THE CHASE – R&A SHORTS: KOTIMAINEN KILPAILU 2019

Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalin kotimaiseen lyhytelokuvakilpailuun voi hakea korkeintaan 30 minuuttisella fiktio-, dokumentti- tai animaatioelokuvalla. Elokuvan tuotanto- tai osatuotantomaan tulee olla Suomi. Kaikki kilpailuun valittavat elokuvat esitetään syksyn R&A Shorts -lyhytelokuvatapahtumassa. Paras elokuva palkitaan rahapalkinnolla. Kilpasarjan elokuvat valitsee festivaalin esiraati ja voittajaelokuvan festivaalin nimeämä jury.

Haku vuoden 2019 kilpailuun avataan maaliskuussa. Cut to the Chase – R&A Shorts järjestetään 25. – 29.9.2019 ja se on osa HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaalia.


Pitkät elokuvat

HIFF – Rakkautta & Anarkiaa on pääasiallisesti kutsufestivaali. Ohjelmistovalinnoista päättävät R&A-ministeriön ohjelmistovalitsijat taiteellisen johtajan Pekka Lanervan johdolla. Pitkille elokuville ei ole avointa hakua. Mikäli kuitenkin haluat ehdottaa elokuvaasi festivaalille, voit tehdä sen Ota yhteyttä -lomakkeen kautta. Valitettavasti emme takaa, että elokuvasi katsotaan tai viestiisi vastataan. Mikäli haluat esittää katsojatoiveen elokuvasta, voit tehdä sen niin ikään Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.