CUT TO THE CHASE – R&A SHORTS: KOTIMAINEN KILPAILU 2018

Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalin kotimaiseen lyhytelokuvakilpailuun voi hakea korkeintaan 30 minuuttisella fiktio-, dokumentti- tai animaatioelokuvalla. Elokuvan tuotanto- tai osatuotantomaan tulee olla Suomi. Kaikki kilpailuun valittavat elokuvat esitetään syksyn R&A Shorts -lyhytelokuvatapahtumassa. Paras elokuva palkitaan rahapalkinnolla. Kilpasarjan elokuvat valitsee festivaalin esiraati ja voittajaelokuvan festivaalin nimeämä jury.

Haku vuoden 2018 kilpailuun on nyt päättynyt. Kilpailuun valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heinäkuun aikana. Cut to the Chase – R&A Shorts järjestetään 26. – 30.9.2018 ja se on osa HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaalia.


Pitkät elokuvat

HIFF – Rakkautta & Anarkiaa on pääasiallisesti kutsufestivaali. Ohjelmistovalinnoista päättävät R&A-ministeriön ohjelmistovalitsijat taiteellisen johtajan Pekka Lanervan johdolla. Pitkille elokuville ei ole avointa hakua. Mikäli kuitenkin haluat ehdottaa elokuvaasi festivaalille, voit tehdä sen Ota yhteyttä -lomakkeen kautta. Valitettavasti emme takaa, että elokuvasi katsotaan tai viestiisi vastataan. Mikäli haluat esittää katsojatoiveen elokuvasta, voit tehdä sen niin ikään Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.