CUT TO THE CHASE – R&A SHORTS: KOTIMAINEN KILPAILU 2018

Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalin kotimaiseen lyhytelokuvakilpailuun voi hakea korkeintaan 30 minuuttisella fiktio-, dokumentti- tai animaatioelokuvalla. Elokuvan tuotanto- tai osatuotantomaan tulee olla Suomi. Kaikki kilpailuun valittavat elokuvat esitetään syksyn R&A Shorts -lyhytelokuvatapahtumassa. Paras elokuva palkitaan rahapalkinnolla. Kilpasarjan elokuvat valitsee festivaalin esiraati ja voittajaelokuvan festivaalin nimeämä jury.

Haku vuoden 2018 kilpailuun on nyt auki. Haku päättyy 15.6. Cut to the Chase – R&A Shorts järjestetään 26. – 30.9.2018 ja se on osa HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaalia.

Elokuvan ilmoittaminen kotimaiseen lyhytelokuvakilpailuun tapahtuu FestiCiné-sivuston kautta osoitteessa https://film-hiff.festicine.pro/

Ennen elokuvan ilmoittamista luethan TÄSTÄ kilpailun säännöt ja hakuedellytykset!


Pitkät elokuvat

HIFF – Rakkautta & Anarkiaa on pääasiallisesti kutsufestivaali. Ohjelmistovalinnoista päättävät R&A-ministeriön ohjelmistovalitsijat taiteellisen johtajan Pekka Lanervan johdolla. Pitkille elokuville ei ole avointa hakua. Mikäli kuitenkin haluat ehdottaa elokuvaasi festivaalille, voit tehdä sen Ota yhteyttä -lomakkeen kautta. Valitettavasti emme takaa, että elokuvasi katsotaan tai viestiisi vastataan. Mikäli haluat esittää katsojatoiveen elokuvasta, voit tehdä sen niin ikään Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.