KOTIMAINEN LYHYTELOKUVAKILPAILU: CUT TO THE CHASE – R&A SHORTS 2020 (hakuaika 2.3.–31.5.2020)

Cut to the Chase – R&A Shorts -lyhytelokuvatapahtuman kotimaiseen kilpailuun voi hakea korkeintaan 30-minuuttisella fiktio-, dokumentti- tai animaatioelokuvalla (musiikkivideot eivät ole hakukelpoisia). Elokuvan tuotanto- tai osatuotantomaan tulee olla Suomi. Kilpasarjan elokuvat valitsee festivaalin esiraati ja voittajaelokuvat festivaalin nimeämä jury. Kaikki kilpailuun valitut elokuvat esitetään syksyn 2020 R&A Shorts -lyhytelokuvatapahtumassa.

Haku vuoden 2020 kilpailuun aukeaa 2.3. ja päättyy 31.5. Hakulomake ja osallistumisohjeet päivitetään tälle sivulle haun avauduttua. Cut to the Chase – R&A Shorts -lyhytelokuvatapahtuma järjestetään 23.–27.9.2020 osana HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaalia.

Yli 30 minuttiset lyhytelokuvat
Voit ehdottaa yli 30 minuuttista lyhytelokuvaa ohjelmistoon ottamalla yhteyttä festivaalin tuottajaan Veera Kotilaan (veera@hiff.fi).

Pitkät elokuvat
HIFF – Rakkautta & Anarkiaa on pääasiallisesti kutsufestivaali. Ohjelmistovalinnoista päättävät R&A-ministeriön ohjelmistovalitsijat taiteellisen johtajan Pekka Lanervan johdolla. Pitkille elokuville (yli 60 min) ei ole avointa hakua. Mikäli kuitenkin haluat ehdottaa elokuvaasi festivaalille, voit tehdä sen Ota yhteyttä -lomakkeen kautta. Valitettavasti emme takaa, että elokuvasi katsotaan tai viestiisi vastataan. Mikäli haluat esittää katsojatoiveen elokuvasta, voit tehdä sen niin ikään Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.