Young Hearts Run Free 

Tyttöjen välistä, ikuista ystävyyttä, teinipoikien himokkaita viestejä, sananvapauden puolesta kamppailevia, kiinalaisia rap-artisteja, riemua ja pelkoja. Elokuvia nuorena olemisesta.

Kid

He ovat luvanneet olla ikuisesti ystäviä, erottamaton nelikko. Sitten Hana menee naimisiin, Bažo muuttaa töiden perässä Kanadaan ja Maya muuttaa yhteen uuden poikaystävänsä kanssa. 27-vuotias David yrittää iloita ystäviensä puolesta, mutta uusi, yksinäinen elämä on vaikea kohdata.

Ohjaus: Gregor Valentovič
Maa: Slovakia
Vuosi: 2019
Kesto: 27 min
Shells

Auður yrittää totutella pienen saaren elämäntyyliin kaukana modernin yhteiskunnan hälinästä.

Ohjaus: Ísak Hinriksson
Maa: Islanti
Vuosi: 2018
Kesto: 17 min
Tremors

Kuvittele olevasi metsässä. On pimeää, hiljaista, tyhjää. Et tiedä miksi olet siellä. Yhtäkkiä kuulet ulvontaa. Tunnet ettet halua olla siellä. Olet peloissasi. Näet suden ja toisen ja kolmannenkin. Ne tulevat lähemmäs ja ympäröivät sinut. Mitä teet seuraavaksi?

Ohjaus: Dawid Bodzak
Maa: Puola
Vuosi: 2018
Kesto: 21 min
Never Forget

Nuoret tytöt jäävät kauhukseen loukkuun parvekkeelle kuumana kesäpäivänä. Samaan aikaan poikalauma odottaa heitä karnevaaleilla. Kun poikien viestit käyvät yhtä kuumiksi kuin lämpötila, alkaa parveke tuntua turvapaikalta.

Ohjaus: Sarah Veltmeyer
Maa: Alankomaat
Vuosi: 2018
Kesto: 10 min
Trapped in the City of a Thousand Mountains

Kiinalaisen räpin uusi aalto on vallanut internetin, mutta suosiota varjostaa kamppailu sananvapauden puolesta. Nuoret rap-artistit luovat taidettaan rap-musiikin luvatun kaupungin neonvalojen loisteessa, rankasta sensuurista huolimatta.

Ohjaus: David Verbeek
Maa: Alankomaat, Kiina
Vuosi: 2018
Kesto: 23 min