Wildlands 

Kesäkauden loppu vie työt saarelta mantereelle, talouskriisi tuo työttömyyden pikkukaupunkiin. Uranainen kyllästyy olemaan ihminen ja päättää elää karhuna metsässä. Lyhyitä tarinoita elämästä syrjäseuduilla.

The Summer and All the Rest

Kesän lopussa viimeiset turistilautat lähtevät kohti manteretta ja autioituvalle saarelle jäävät jälkeen vain Marc-Antoine ja hänen ystävänsä Mickael. Mickael on täynnä lähtösuunnitelmia, mutta pystyykö Marc-Antoine rikkomaan rutiininsa?

Alkup. nimi: L’été et tout le reste
Ohjaus: Sven Bresser
Maa: Alankomaat
Vuosi: 2018
Kesto: 18 min
The Bear

Uraputkeen jumiutunut nainen kyllästyy olemaan ihminen ja päättää elää elämäänsä karhuna keskellä metsää. Valitettavasti sivilisaatiota ei voi paeta ja lopulta hänen täytyy valita kumpaan maailmaan hän haluaa kuulua.

Ohjaus: Johannes Stjärne Nilsson
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2018
Kesto: 20 min
To Plant a Flag

Vuonna 1969 NASA valmistautui ensimmäiseen kuukävelyyn lähettämällä astronautteja Islannin kuun pintaa muistuttaviin maisemiin. Tiimi on saanut korkeatasoisen koulutuksen, mutta se ei ole varustanut heitä kohtaamaan islantilaista lammasfarmaria.

Ohjaus: Bobbie Peers
Maa: Islanti, Norja
Vuosi: 2018
Kesto: 15 min
Pura Vida

Talouskriisi tuo mukanaan työttömyyden pikkukaupunkiin. Teini-ikäiset veljekset alkavat kapinoida tehtaanjohtaja-isäänsä vastaan, josta on tullut kireässä tilanteessa koko kaupungin syntipukki.

Ohjaus: Martin Gonda
Maa: Slovakia
Vuosi: 2018
Kesto: 30 min
Community Gardens

Patriarkaalinen maskuliinisuus vaikuttaa vetävän viimeisen henkäyksensä auringonpaisteessa. Isän ja pojan välinpitämättömyydellä pilattu suhde hajoaa täysin.

Alkup. nimi: Kolektyviniai sodai
Ohjaus: Vytautas Katkus
Maa: Liettua
Vuosi: 2019
Kesto: 15 min