Uneton48docs 1 

Onko tämä totta!? Uneton48docs tulee taas! Maailma on pullollaan tarinoita ja tapahtumia, joka hetki – ja ne vain odottavat elokuvantekijää. Millaisen tarinan sinä haluat kertoa?

Muutaman vuoden tauon jälkeen rakastetun Uneton48-lyhytelokuvahaasteen dokkariversio tekee paluun. Jokainen leffa saa ensi-iltansa Rakkautta & Anarkiaa -festivaalinäytöksissä, Cinema Orionissa 20.–21.9.2023!

Aistisi ovat auenneet: Runollinen dokumentti Rovaniemelle muuttaneista opiskelijoista, jotka kertovat omin sanoin mietteitä uudesta kotikaupungistaan. Minkälaisen kulttuuriin opiskelijat ovat sopeutuneet ja miten erillaiset kokemukset kokoavat heidät yhteen.

Väliinputoajien kerros: Henkilökuvaus Kotkasta ja Kotkalaisuudesta. Minkälainen on kokemus elää kaupungissa, jossa on tyhjeneviä kerroksia ja väliinputoajiksi valmistuvia.

Tangentilla: Hetkiä tajunnanvirrasta liikenneympyrän äärellä.

Omhändertagen: Alla upplever sex & sexualdriften på individuellt sätt. Omhändertagen är en lätt-hjärtad dokumentär om en individs upplevelser av skillnaden mellan sex & onani.

60.249 25.045: Fiilistelyjä uhanalaisella niityllä keskellä Helsinkiä.

Well that was fucked up: Kaksi tutkijaa ovat luoneet koneen, jonka avulla voi sukeltaa ihmisen muistiin.

Taukovoileipä: Miksi se on nykyään niin trendikästä, että kaikki leivät ja leikkeleet ovat niin älyttömän ohuita? Täyttääkö semmoinen taukovoileipä, sinut; kymmenentuntistyöläisen, muka varmasti? Tässä teille tiivistettynä trendikkään taukovoileivän tekoprosessi:

Yhteistyössä