Uusia pohjoisia tarinoita ja elokuvantekijöitä esittelevä näytös sisältää tarinoita rakkaudesta, identiteetistä ja yhteisöistä. Mukana on myös esikoispitkäänsä työstävän suomalaisen Tia Kouvon lyhytelokuva Hollywood.
Hollywood-urasta haaveilevat 11-vuotiaat Emma ja Yasra tekevät kaikkensa toteuttaakseen unelmansa. He lukevat julkkisjuorulehtiä, harjoittelevat laulamista ja tanssimista ja keräävät rahaa myymällä kahvia naapureilleen. Silti jokin tuntuu olevan heidän esteenään.
Hikeä, pyyhepiiskaa ja hiuskiinnettä: koulujen suihkut ja pukuhuoneet ovat väistämätön vaihe teinien elämässä. Niissä tiivistyvät nolous ja ilo, yksinäisyys ja yhteishenki muutosten aikana. Nykynuorilla on yhä enemmän vaihtoehtoja ilmaista yksilöllisyyttään, mutta harva puhuu huolettomasta suhtautumisesta kehoon ja avoimiin suihkutiloihin. Tarinoita suihkusta on tilannekuva koululaisten kokemuksista ja pohdinnoista pukuhuoneiden uumenista.
13-vuotias Katharine on alkanut pohtia, että hän saattaa olla homo. Tutkiakseen seksuaalista identiteettiään hän kääntyy elokuvien ja tv:n puoleen. Ruudun kautta hän luo mielikuvia siitä, millainen hänen pitäisi olla. Jotakin muuta kuin se ujo ja pelokas tyttö, joka hän todella on.
Tanskan ja Saksan välille rakennetaan aita, joka erottaa villisiat maatilalla pidettävistä sioista, jotta vältetään tappavan sikaviruksen leviäminen.
Ebba herää vain käden etäisyydellä tyttöystävästään Jonasta. Hänen muistikuvansa unestaan erosta ja yhtenäisyyden kaipauksesta jättää heihin jälkensä.
Saamelaisessa mytologiassa maanalainen Saivo on inspiraation ja voiman lähde, jossa Háldi suojelee kaikkia eläviä olentoja. Ohjaaja Ann Holmgrenin ja säveltäjä Mette Henrietten mysteerimatka kuvastaa naissuhteiden yhtenäisyyttä ja voimaa saamelaisperinteessä.