Super16 Shorts 

Super16 on Tanskan johtava itsenäinen elokuvakoulu, jota opiskelijat pyörittävät yhdistyspohjaisesti kolmen vuoden ajan. Joka toinen vuosi Super16 -koulun jäsenet myöntävät koulussa jatkamisen 6 ohjaajalle, 6 tuottajalle ja 4 käsikirjoittajalle. Super16 keskittyy kasvattamaan Tanskan elokuvateollisuuden lahjakkuuksien määrää teoreettisen opetuksen ja käytännön työn avulla priorisoiden vapaata ja luovaa toimintaa. Kuuden elokuvan näytös esittelee Super16 –koulun tuoreimmat elokuvat.

A Worthy Man

Yö toisensa jälkeen Erik työskentelee yksin leipomossaan. Seuranaan hänellä on vain myöhäisillan radio-ohjelma, jonka hän pyrkii aina kuuntelemaan loppuun tietääkseen, joko vihdoin viikon vitsiniekka-titteli tipahtaisi hänelle. Hän on vähitellen etääntynyt, ja kaikki hänen pyrkimyksensä yhteyden palauttamiseksi näyttävät turhilta. Kasvava masennus saa Erikin pois tolaltaan ja kulminoituu lopulta epätoivoiseen avunhuutoon.

Alkup. nimi: En værdig mand
Ohjaus: Kristian Håskjold
Maa: Tanska
Vuosi: 2018
Kesto: 20 min
After Here

Kun Lauran isä kuolee, hänen täytyy selvitä surusta, jota ei voi parantaa eikä hallita. Suhteessaan siskoonsa Albaan Laura voi kuitenkin tuntea paitsi lohdun myös menetyksen läsnäolon.

Alkup. nimi: Eftertid
Ohjaus: Hannah Elbke
Maa: Tanska
Vuosi: 2018
Kesto: 23 min
Dobbelgänger

Magnus etsii erikoisesta tohtori Edvardista apua päästäkseen eroon huonosta tavastaan. Kun hän saapuu Edvardin ja tämän maanisen hovimestarin Glennin kotiin pitkäaikainen tyttöystävä Andrea rinnallaan, he eivät ole tietoisia kammoksuttua asuntoa ympäröivistä salaperäisistä voimista.

Alkup. nimi: Dobbeltgænger
Ohjaus: Simon Mortensen
Maa: Tanska
Vuosi: 2018
Kesto: 21 min
Gaia

Ilmastokriisi jyllää. Yksin asuva nuori tieteilijä Lilly pyrkii pitämään kiinni moraalistaan, vaikka työskenteleekin epämiellyttävässä yrityksessä. Kun pomo pakottaa hänet kiirehtimään biologisen tekoälyn, GAIA: n, kehittämistä, Lilly tekee valinnan, joka muuttaa hänet ikuisesti.

Ohjaus: Zinnini Elkington
Maa: Tanska
Vuosi: 2018
Kesto: 22 min
The Other

The Other on levottoman Adrianin tarina, joka etsii onnellisuutta kaikista vääristä paikoista, kunnes eräänä päivänä hän yllättäen osallistuu (aktiivisena osallistujana) performanssitaideteokseen, joka kohdistuu häikäilemättömästi suoraan hänen huolimattomaan elämäntapaansa.

Alkup. nimi: Den Anden
Ohjaus: Jacob Krzysztof Glogowski
Maa: Tanska
Vuosi: 2018
Kesto: 31 min
The Sergeant and his Nephew

Eksentrinen Niels kutsuu veljenpoikansa Glenin vaihtoehtoiselle sotilasleirille. Huolimatta sedän erityisistä elintavoista he ovat silti onnistuneet muodostamaan erityisen suhteen toisiinsa. Glen käyttää sotilasleiriä keinona päästä lähemmäksi setäänsä ja ymmärtää tämän menneisyyttä ja ratkaisemattomia unelmia.

Alkup. nimi: Sergenten og hans nevø
Ohjaus: Glen Bay Grant
Maa: Tanska
Vuosi: 2018
Kesto: 23 min