Short Docs: Microcosmos 

Näytöksessä nähdään lyhyitä dokumenttielokuvia pienoismaailmoista ympärillämme.

Park

Kohtauksia ihmisistä liikkeessä. Toiset tekevät töitä, toiset viettävät vapaa-aikaa. Lentokoneiden ja metrojen äänet muistuttavat kaupungin olemassaolosta keinotekoisesti luodun luonnon taustalla.

Ohjaus: Lucia Pagano, Vanja Sandell-Billström
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2020
Kesto: 15 min
Sapera

Varanasin pyhässä kaupungissa asuvalla 16-vuotiaalla Alilla on yksi maailman vaarallisimmista ammateista: myrkyllisten käärmeiden pyydystys. Joka päivä Ali tasapainottelee elämän ja kuoleman välillä elättääkseen perheensä.

Ohjaus: Gustav Olsson
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2019
Kesto: 11 min
A Youth

Peyman ystävineen ovat afgaaninuoria aikuisuuden kynnyksellä. Ystävykset tappavat aikaa Ateenassa jakaen menneisyyden tarinoita ja tulevaisuuden haaveita. Peymanin odottaessa mahdollisesti elämää mullistavia uutisia, hän etsii vastauksia ystäviensä ja perheensä keskuudessa, yrittäen ymmärtää ympäröivää maailmaa musiikkinsa ja runoutensa kautta.

Ohjaus: Giorgio Bosisio
Maa: Iso-Britannia, Italia, Kreikka
Vuosi: 2020
Kesto: 40 min
Battlefield

Elämää sotilastukikohdassa, joka on kuin toisesta todellisuudesta: sotilaat keskittyvät sotavalmistelujen sijaan puutarhanhoitoon.

Ohjaus: Jannis Lenz
Maa: Itävalta
Vuosi: 2020
Kesto: 8 min
hier.

Liikuntakeskuksessa Bazelissa lapset eivät ainostaan opi kävelemään rajojen sisällä, vaan tutkivat myös omia ja muiden rajoja.

Ohjaus: Joy Maurits
Maa: Belgia
Vuosi: 2019
Kesto: 18 min