Risteyksiä 

Ihmisiä elämän risteyksissä.

Dress Rehearsal

Pari matkustaa maaseudulle: idyllisissä maisemissa syrjäseudulla syntyy roolipeli, jolla on kauaskantoiset seuraukset. Elokuvallinen fragmentti kuvaa kahta nuorta pelkoineen ja henkisine arpineen juuri ennen katastrofaalista virhettä.

Alkup. nimi: Generalprobe
Ohjaus: Jannis Lenz
Maa: Itävalta, Saksa
Vuosi: 2017
Kesto: 16 min
Heaven Has Been Fooled

Entinen laulaja Vesa tapaa faninsa, joka yrittää luoda uskoa hänen elämäänsä.

Ohjaus: Odeta Cunaj
Maa: Albania
Vuosi: 2017
Kesto: 14 min
Hector Malot: The Last Day of the Year

Uudenvuodenaatto sarastaa kuunvalaisemassa autossa. Sofialla on unelma, jota hän ei kerro kenellekään: kävellessään aavikolla hän saa tietää olevansa sairas. Hän esittää ettei välitä. Onko hän menettänyt sydämensä?

Ohjaus: Jacqueline Lentzou
Maa: Kreikka
Vuosi: 2018
Kesto: 24 min
Just One More

Marina vierailee kolmen lapsensa kanssa siskonsa Ioanan luona kertoakseen, että hän on jälleen raskaana, mutta harkitsee aborttia. Ioana, joka ei voi saada omia lapsia ehdottaa adoptiota. Näin lapsi pysyisi perheessä. Asia ei ole ihan niin yksinkertainen.

Alkup. nimi: Cu unul in plus
Ohjaus: Valeriu Andriuta
Maa: Romania
Vuosi: 2018
Kesto: 15 min
Work in Progress

Dystooppisessa maailmassa, jossa vain nuoruus on tavoiteltavaa, Mimi, 65, saapuu kauneusklinikalle mieheltään saatu kasvojenkohotuskuponki kourassa. Hän kirjautuu syrjäisen järven rannalla sijaitsevan entisen hotellin tiloihin, josta avautuu täysin uusi maailma: niin vanhemmat naiset ja miehet kuin eläimetkin odottavat vuoroaan muodonmuutoksiinsa.

Ohjaus: Cristina Grosan
Maa: Unkari
Vuosi: 2017
Kesto: 21 min