R&A x Tulva: Feminist Visions 

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin ja feministisen aikakauslehti Tulvan yhdessä kuratoiman lyhytelokuvanäytöksen elokuvissa otetaan tanssilattia haltuun ja haastetaan valtarakenteet! Näytöksessä esitettävät viisi teosta tarkastelevat muun muassa identiteettiä, onnellisuutta ja unelmointia sekä yhteisön voimaa.

The Sea Runs Thru My Veins

Neljä kertojaa jakaa oman näkemyksensä onnellisuudesta henkilökohtaisten haasteidensa ja elämäntilanteidensa näkökulmasta. The Sea Runs Thru My Veins -lyhytelokuvassa tarkastellaan onnellisuutta henkilökohtaisten ja kollektiivisten queer- ja (post-)maahanmuuttokokemusten kautta.

Ohjaus: Zara Zandieh
Maa: Saksa
Vuosi: 2018
Kesto: 21 min
Shake!

Kun Eva heittäytyy musiikin vietäväksi firman bileissä, paheksuvat katseet ajavat hänet pois tanssilattialta. Kaiken lisäksi Evan uusi pomo Kirsti nöyryyttää häntä kaikkien edessä. Eva tajuaa, ettei voi jättää asiaa sikseen ja palaa tanssilattialle ottaakseen tilansa haltuun ja tanssiakseen häpeän pois. Sonya Lindforsin ja Aino Sunin ohjaama ja käsikirjoittama lyhytelokuva Shake! on osa Yksittäistapaus-elokuvasarjaa.

Ohjaus: Sonya Lindfors, Aino Suni
Maa: Suomi
Vuosi: 2019
Kesto: 8 min
The Manchador

The Manchador on hulvaton ja kantaaottava satiiri nykyajan Teheranista. Mina ja Saeed elävät stressintäyteistä elämää. Naisen elämä Iranissa ei ole erityisen helppoa ja Mina näkee perheensä tulevaisuuden ulkomailla. Saeed keksii tuotteen, jonka laittaa hijabiin kuuluvan vastuun niille keille se kuuluukin – miehille, joiden katseilta naisten täytyy suojautua.

Ohjaus: Kaveh Tehrani
Maa: Iran, Norja
Vuosi: 2019
Kesto: 20 min
The Best is Yet to Come

Katkeransuloinen rakkauskirje nuoruudelle pohjoisenglantilaisessa pikkukaupungissa.

Ohjaus: Abena Taylor-Smith
Maa: Iso-Britannia
Vuosi: 2019
Kesto: 10 min
Father Figure

Vogue-tanssija Guilliano ystävineen jakavat henkilökohtaisia kokemuksia homofobiasta, rasismista and marginalisoinnista sekä tavoista, joilla he etsivät lohtua ja yhteisöllisuuden tunnetta.

Ohjaus: Bibi Fadlalla
Maa: Alankomaat
Vuosi: 2019
Kesto: 25 min

Yhteistyössä