Pulpettikinon lyhytelokuvanäytös 1 

Näytös tarjoaa visuaalisesti huikaisevan kattauksen eurooppalaista animaatiota. Suositellaan 3-vuotiaasta ylöspäin.

20.9. klo 9:30 näytös Savoy-teatterissa on pääasiassa suunnattu kouluille. Lastenlauantain 23.9. klo 11 näytökseen Korjaamon vintille on vapaa pääsy!

Kikattava kakkiainen: Malttia malttia

Anttu Harlin & Joonas Utti
Suomi / 2017  / 5 min

Kikattavan Kakkiaisen seurassa saavat aikuiset ja lapset nauraa yhdessä! Ahne Tallustava Termiitti yrittää huijata Täti Simarusinan tekemaän mustikkapiirakan itselleen.

Sabaku

Marlies van der Wel
Alankomaat / 2016 / 3 min

Kun Sabakun Buffalo-ystävä menehtyy, hänen täytyy etsiä itselleen uusi ystävä. Matka on kuoppainen, mutta mahdottoman hellyttävä hahmo ei luovuta.

Miimikot

Petra Varga
Unkari / 2016 / 4 min

Kahden miimikon nauttiessa näkymättömiä lounaitaan puistossa paikalle ilmestyy pulu. Tilanne muuttuu entistä huvittavammaksi, kun miimikot alkavat kilpailla pulun huomiosta.

Miriamin kanan haaveilut

Andres Tenusaar
Viro / 2016 / 5min

Pikkuveli ja isä rakentavat lennokkia sadepäivän ratoksi. Miriam puolestaan katselee albumia eteläisistä maista ja kaukokaipuu iskee myös kanaan.

Pikkukonsertti

Ceylan Beyoglu
Saksa / 2016 / 6 min

Kuusivuotias huilu, Pikku-Pico, elää suojaisaa elämää perheensä ja ystäviensä kanssa. Hän osaa jo muutamat nuotit ja soittaa orkesterissa, mutta haluaa säveltää oman melodian.

Jazzoo

Adam Marko-Nord
Ruotsi / 2017 / 9 min

Animoitu musikaaliseikkailu, jossa tapaamme kengurun lailla hyppivän koalan, hikoilevan hipon, kiukkuisen toukan ja joraavia norsuja.

Miriam järvellä

Riho Unt
Viro / 2017 / 5 min

Miriam on perheensä kanssa retkellä järvellä. Pitkän ja väsyttävän päivän jälkeen koko perhe lepäilee teltassa, mutta kana ei saa unta. Aamulla selviää, mikä kanaa piti hereillä.

Taskutyyppi

Ana Chubinidze
Ranska, Sveitsi, Georgia / 2016 / 7 min

Vanhassa matkalaukussa asusteleva pikkumies löytää itselleen uuden ystävän sokeasta vanhasta miehestä. Pikkumies hyppää miehen taskuun ja opastaa musiikin avulla tätä ylittämään katujen esteet.

Kikattava kakkiainen: Hymyruutu

Anttu Harlin & Joonas Utti
Suomi / 2017 / 5 min

Kikattavan Kakkiaisen seurassa saavat aikuiset ja lapset nauraa yhdessä! Havunhelmassa on valokuvauspäivä ja kaikki odottavat kuvan ottamista innolla. Kaikki muut paitsi Herra Hirvi, joka ei löydä sopivia sarvia päähänsä.