Pohjoismaiset huiput 1: Let’s Talk about Sex 

Tuoreita lyhytelokuvia Ruotsista, Norjasta ja Islannista.

1981

Tukholma, 1981. Mies suostuttelee aviomiehensä mukaansa saunaan hankkimaan uusia seksuaalisia kokemuksia muiden miesten kanssa. Mies kokee saunan turvalliseksi tilaksi kohdata syvimmät halunsa, mutta jopa paratiisissa on tietyt säännöt, joita pitää noudattaa.

Alkup. nimi: Nittonhundraåttioett
Ohjaus: Dawid Ullgren
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2018
Kesto: 13 min
Family Life

25-vuotias tytär on palannut takaisin ikääntyvien vanhempiensa luokse. Seuraamme perheenjäseniä heidän seksuaalisissa unelmissaan, heidän pyrkimyksissään perheen solidaarisuuteen sekä haavoittuvassa terveydessään. Mitä he tekevät yhdessä? Ja mitä he tekevät yksityisesti?

Alkup. nimi: Familjeliv
Ohjaus: Anna-Karin Örander
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2017
Kesto: 19 min
Happily Never After

Henkilökohtaisen syntymäpäivälahjan antaminen aviomiehelle osoittautuu melko monimutkaiseksi.

Ohjaus: Nanna Kristín Magnúsdóttir
Maa: Islanti
Vuosi: 2018
Kesto: 5 min
Intercourse

Pari heräilee sängyssä. He alkavat suudella, ja mies haluaa viedä tilanteen pidemmälle. Naista ei huvita. Nainen vitsailee, että mies voisi maksaa hänelle seksistä. Ohimennen tehty ehdotus saa lopulta yllättävät mittasuhteet, eikä suhde palaa ikinä entisellensä.

Ohjaus: Jonatan Etzler
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2017
Kesto: 10 min
The Fuck Is Burning: Shock

Zeynepillä ja hänen poikaystävällään on avoin suhde yhdellä ehdolla: he eivät saa kertoa kenellekään kenen kanssa makaavat, eivät edes toisilleen. Mutta tilanne eskaloituu pisteeseen, että ehdosta on joustettava ymmärtääkseen, kuinka vaikeaa on aistia missä toisilla ihmisillä kulkee rajat.

Ohjaus: Lina Vain Illalla
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2018
Kesto: 14 min
Virgins4Lyfe

On 14 vuotiaden Astridin ja Issin rantaloman viimeinen ilta. Missio on selvä: etenkin Issin on löydettävä kundi, jolle menettää neitsyys ennen kuin loma on ohi. Tämä on heidän viimeinen mahdollisuutensa. Illalla he kohtaavat Samuelin ja Rashidin, jotka vievät tytöt baariin. Mutta tyttöjen välinen ystävyys testataan, kun Astridilla ja Samuelilla synkkaa, ja Astrid näyttää saavan sen, mitä Issi niin epätoivoisesti jahtasi.

Ohjaus: Thea Hvistendahl
Maa: Norja
Vuosi: 2018
Kesto: 14 min