Nordic Shorts 3: Who Talks? 

Kuka saa puhua ja kenen mielipiteellä on arvo? Tarinoita äitiydestä, surusta ja syyllisyydestä.

Baby Mommy

Kylpyamme on esiintymislava, jossa Sonja yrittää räpiköiden viihdyttää vauvaansa – kuten välittävän vanhemman kuuluu. Mutta kumpaan hän haluaa oikeasti tehdä vaikutuksen, lapseensa vai itseensä?

Ohjaus: Lina Vain Illalla
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2019
Kesto: 9 min
Ikki illa meint

Elinborg törmää sattumalta ystäväänsä Maritaan ruokakaupassa. Keskustelu on sivistynyttä vaikkakin kiusallista, sillä Elinborg on unohtanut Maritan syntymäpäivän. Varovaisen halauksen jälkeen molemmat palaavat ostostensa pariin. Kohtaaminen jää vaivaamaan Maritaa ja hän päättää nostaa kissan pöydälle: miksi Elinborg on blokannut hänet Facebookissa?

Ohjaus: Andrias Høgenni
Maa: Tanska
Vuosi: 2018
Kesto: 22 min
Dovetail

Aron yrittää parhaansa mukaan selvitä elämästä. Tasapainoa etsiessään hän kopioi miehisiä stereotypioita ja sukeltaa materiaalisen maailman kliseisiin. Virheettömän ulkokuoren alla piilee traagisuus.

Ohjaus: Magnús Leifsson
Maa: Islanti
Vuosi: 2018
Kesto: 14 min
The Green Valley

Esseemuotoinen lyhytelokuva käsittelee Torshovdalenissa tapahtuneen kuolemantapauksen, jossa mies sytytti itsensä tuleen, ja viikko kuoleman jälkeen pystytetyn suuren pronssipatsaan yhteyttä.

Alkup. nimi: Den Grønne Dalen
Ohjaus: Ellen Ugelstad
Maa: Norja
Vuosi: 2018
Kesto: 25 min
Who Talks

Julkisessa kaupunginvaltuuston kokouksessa käsitellään uuden pakolaiskeskuksen rakentamisesta lapsille. Kaksi ihmistä eriävillä näkemyksillä yrittävät saada itsensä kuulluksi. Kenen mielipiteellä on merkitystä?

Alkup. nimi: Ingen lyssnar
Ohjaus: Elin Övergaard
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2019
Kesto: 15 min