Nordic Shorts 2: Relativity 

Anna ja Tomas tekevät eroa kun taas parhaat kaverit Khalid ja Nico ovat salaa rakastuneita toisiinsa. Iäkkään pariskunnan Elman ja Svenin monotonista arkea tahdittaa mm. mainoslehtisen ääneenluku. Ruotsalaisia ja norjalaisia lyhytelokuvia ihmissuhteiden monimuotoisuudesta.

The Manila Lover

Keski-ikäinen Lars on tavannut Abigailin Filippiineillä ja haluaa aloittaa yhteiselon, mutta onko Abigaililla samat suunnitelmat?

Ohjaus: Johanna Pyykkö
Maa: Filippiinit, Norja
Vuosi: 2019
Kesto: 26 min
Anna and Tomas Getting a Divorce

Anna ja Tomas päättävät ottaa avioeron, mutta matkalla lakitoimistoon heidät valtaa epäilys.

Alkup. nimi: Anna och Tomas skiljer sig
Ohjaus: Marcus Carlsson
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2019
Kesto: 10 min
Brother

Nico ja Khalid ovat parhaita ystäviä, ovat aina olleet. Khalid syntyi Iranissa, maassa, jossa tunteet toista miestä kohtaan voivat johtaa kuolemanrangaistukseen. Nico syntyi Ruotsissa, maassa, jossa miehellä on hyväksyttävää olla poikaystävä. Ja silti juuri Nico jarruttelee, kun Khalid yrittää viedä heidän suhteensa toiselle tasolle.

Alkup. nimi: Bror
Ohjaus: Isabella Carbonell
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2019
Kesto: 15 min
My Sister Dances

Sosiaaliset tilanteet hermostuttavat 15-vuotiasta Ebbaa, eikä hänellä ole ystäviä. Hänen supersuositulla isosiskollaan Andrealla on Downin syndrooma ja paljon ystäviä. Andrea menee juhliin ystäviensä kanssa ja vaikka Ebba on kateellinen siskolleen, hän päättää lähteä mukaan. Pian Ebba alkaa kilpailla siskonsa kanssa.

Ohjaus: Johanna Pyykkö
Maa: Norja
Vuosi: 2019
Kesto: 15 min
We Retired People

Seuraamme vanhaa pariskuntaa, Elmaa ja Sveniä, arkisena helmikuun aamuna. Elokuva on paikallaan pysyvä tie-elokuva elämästä vanhalla iällä.

Alkup. nimi: Pensionärerna
Ohjaus: Tia Kouvo
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2018
Kesto: 12 min