Nordic Shorts 1: Let’s Talk About Sex(uality) 

Tarinoita vaginoista, feikkiorgasmeista ja sukupuolinormeista.

Sara’s Intimate Confessions

Vankkarakenteisen, 181-senttisen Saran pahin pelko on olla liian iso. Hän alkaa käsittelemään näkemyksiään rakkaudesta, seksistä ja feminiinisyydestä juttelemalla vulvansa kanssa.

Alkup. nimi: Saras intime betroelser
Ohjaus: Emilie Blichfeldt
Maa: Norja
Vuosi: 2018
Kesto: 22 min
Fuck You

Alice seurustelee Johanneksen kanssa, mutta haluaa tilaa itselleen. Ollessaan viettämässä iltaa ystäviensä kanssa, hän varastaa strap-onin ja haastaa poikaystävänsä ennakkoluulot tytöistä.

Ohjaus: Anette Sidor
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2018
Kesto: 15 min
The Artist Has a Baby

Miesnero katoaa luovuuden ja inspiraation maailmaan, hän on päiviä eristyksissä todellisuudesta ja luo tuskan kautta täydellistä taidetta. Mutta mitä tapahtuu naistaiteilijalle, kun hänen vartalonsa alkaa työskennellä jollekin muulle, jollekin paljon isommalle asialle kuin taiteelle?

Alkup. nimi: Konstnären får barn
Ohjaus: Sanna Lenken
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2018
Kesto: 11 min
How Was It For You?

Sophia ei ole koskaan saanut orgasmia, Ina feikkaa, Idun ei vain koskaan tule. Kolmen naisen yksilöllisiä tarinoita yhdistää mielipiteet välttämättömästä kysymyksestä “Oliko sinulla kivaa?”.

Alkup. nimi: Kom du?
Ohjaus: Jo Lyngklip Kyhlensø
Maa: Norja
Vuosi: 2018
Kesto: 30 min
When Pride Came to Town

Provokatiivinen mutta sydäntälämmittävä tarina konservatismin ja seksuaalisen vapauden yhteentörmäyksestä. Tapaamme 52-vuotiaan norjalaisen Bjørn-Toren, joka on aiemmin paennut kotikylänsä homofoobisuutta isoon kaupunkiin. Kun sama kylä järjestää Norjan ensimmäisen taajama-alueen Pride-kulkueen, Bjørn-Toren tunteet paluuta kohtaan ovat sekavat. Jännitteet nousevat, kun paikallinen uskonnollinen ryhmä järjestää LGBTQ-vastaisen kampanjan vain viikkoja ennen kulkuetta.

Alkup. nimi: Bygdehomo
Ohjaus: Julia Dahr, Julie Lunde Lillesæter
Maa: Norja
Vuosi: 2018
Kesto: 18 min