Lühikesed tervitused Eestist! 

Valikoima uusia lyhytelokuvia Virosta.

Agreement

Andres Maimikin ja Rain Tolkin lyhytelokuva vie katsojan keskelle kuvauspaikan kaaosta. Mitä ohjaaja voi tehdä, kun siro ja sievä tyttö paljastuu oikukkaaksi diivaksi? Manipulaation ketjut ulottuvat pitkälle.

Alkup. nimi: Kokkulepe
Ohjaus: Andres Maimik, Rain Tolk
Maa: Viro
Vuosi: 2018
Kesto: 15 min
Early Spring

15-vuotias Sander joutuu julman pilan uhriksi. Luottamuksen palauttaminen ystäviin osoittautuu hankalaksi trauman jälkeen.

Alkup. nimi: Varakevad
Ohjaus: Rain Tolk, Gustaf Boman Bränngård
Maa: Viro
Vuosi: 2017
Kesto: 15 min
Nissan Patrol

Nuori taideopiskelija Jane liftaa syrjäisellä tiellä, kun roteva maasturi ottaa hänet kyytiin. Nuorukainen ratin takana ymmärtää tytön huolettoman asenteen väärin ja kääntyy yllättäen kapealle sivutielle.

Ohjaus: Andres Maimik, Katrin Maimik
Maa: Viro
Vuosi: 2018
Kesto: 13 min
Strawberry Eaters

Ahneet etanat koituvat mansikkapellon kohtaloksi. Viljelijäpariskunta yrittää aloittaa uuden elämän kaupungissa, mutta kun nainen ilmoittaa olevansa raskaana, vainoharhainen mies kääntää katseensa etanoihin.

Alkup. nimi: Maasikaõgijad
Ohjaus: Mattias Mälk
Maa: Viro
Vuosi: 2018
Kesto: 15 min
The Christmas Mystery

Jass tienaa ylimääräisiä tienestejä esittämällä Joulupukkia. Erään oven takana odottaa kuitenkin yksinäinen nainen, joka vetää Jassin mukaan outoihin roolileikkeihin, joihin kohtelias nuorukainen ei osaa sanoa ei.

Alkup. nimi: Jõulumüsteerium
Ohjaus: Andres Maimik, Katrin Maimik
Maa: Viro
Vuosi: 2018
Kesto: 20 min
The Verging

Elämä heittelee rähjäisessä virolaiskylässä, mutta sille on antauduttava selvitäkseen. Eräänä syyspäivänä isä vie poikansa myrskyn silmään, jossa lapsuus kohtaa aikuisuuden.

Alkup. nimi: Pööripäev
Ohjaus: Kaspar Ainelo
Maa: Viro
Vuosi: 2018
Kesto: 10 min