Life Online 

Miten käy kun oikeat kohtaamiset ja keskustelut elämässä käydäänkin somessa ja verkossa? Life Online -näytös kurkistaa simultaanitulkkien työhön, Instagram-rakkauteen, Youtuben nurjaan puoleen sekä verkkopelaajien piirissä levinneeseen Swatting-ilmiöön.

Love 404

Rena on aikuisuuden kynnyksellä. Renalle ja hänen äidilleen internet on pakokeino tympeästä arjesta. Näppäimistö on porttiavain rakkauden ja julkisuuden täyteiseen maailmaan, jota hallitsevat tosi-tv, Facebook ja YouTube.

Ohjaus: Agata Baumgart
Maa: Puola
Vuosi: 2018
Kesto: 17 min
Swatted

Henkeä uhkaava kyberhäirintä vainoaa nettipelaajia. Pelaajat kertovat kamppailustaan swattaus-ilmiötä vastaan. Tapahtumia kuvataan YouTube-videoiden ja videopeliframien avulla.

Ohjaus: Ismaël Joffroy Chandoutis
Maa: Ranska
Vuosi: 2018
Kesto: 22 min
Chuchotage

Prahalaisessa konferenssissa kaksi unkarilaista simultaanitulkkia huomaa, että heitä kuuntelee vain yksi ihminen.

Alkup. nimi: Susotázs
Ohjaus: Barnabás Tóth
Maa: Unkari
Vuosi: 2018
Kesto: 17 min
Get Ready With Me

YouTube-tähdeksi pyrkivä Vendela näyttää häiriintyneen lyhytelokuvansa luokan edessä, mikä saa hänen opettajansa Lukaksen pelkäämään Vendelan hengen puolesta. Get Ready With Me on raikkaan yllättävä trilleri, jossa hämärä satiiri sekä nuorisoangstin, sosiaalisen median ja julkisuuden lieveilmiöt kietoutuvat toisiinsa.

Ohjaus: Jonatan Etzler
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2019
Kesto: 29 min
Bricks don’t move in the wind

Annabellen elämä on aika täydellistä. Ainoa asia, jota Annabelle kaipaa elämäänsä, on romanssi. Mutta romanttisia asioita ei tapahdu Annabellelle. Oikeastaan ​​romanttisin hetki Annabellen elämässä oli, kun Bryce haki ​​hänet vanhalla Volkswagenillaan. Annabelle ja Bryce tapasivat Instagramissa.

Ohjaus: Dina Bukva
Maa: Iso-Britannia, Itävalta
Vuosi: 2018
Kesto: 5 min