Leffalabra X R&A Shorts 

R&A Shortsin ja Kelaamon yhteistyössä järjestämä Leffalabra-näytös tarjoaa mahdollisuuden kuulla ruotsalaisohjaaja Sanna Lenkenin ajatuksia Night Child-lyhytelokuvansa syntyvaiheista. Ohjaaja antaa myös omat vinkkinsä nuorille elokuvantekijöille ja vastailee yleisön kysymyksiin.
Näytös on suunnattu etenkin 15-25-vuotiaille. Kelaamo on nuorten oma elokuvayhteisö, jota tuottaa Koulukino.

Gold

Amal ja hänen kaksi siskoaan yrittävät parhaansa mukaan selviytyä pommisuojassa Syyriassa. Kun Amal löytää kultaisen korun taistelujen runnomalta alueelta, paljastuu sen myötä kuinka hauras heidän tilanteensa onkaan.

Ohjaus: Abbe Hassan
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2017
Kesto: 19 min
Night Child

14-vuotias Iggy elää rinnakkaista online-elämää välttääkseen ikävystyttävää arkeaan. Hanna Gustafssonin sarjakuvaromaaniin perustuva lyhytelokuva on tarina identiteetistä, seksuaalisuudesta, rajoista ja ystävyydestä.

Alkup. nimi: Nattbarn
Ohjaus: Sanna Lenken
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2017
Kesto: 39 min
Tweener

13-vuotiaat bestikset Jaana ja Bettan harrastavat painia. Jaanan tavoitteena on, että molemmat siirtyisivät edistyneiden ryhmään, ja tytöt ovatkin oikealla tiellä. Mutta kaikki muuttuu, kun kuvioihin tulee uusi poika, Umut. Yhtäkkiä Bettan vaikuttaa olevan kiinnostunut aivan jostain muusta.

Alkup. nimi: Brottas
Ohjaus: Julia Thelin
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2017
Kesto: 8 min

Yhteistyössä