Feminist Visions 

Lesboja, ruskeita tyttöjä, marginalisoituja kehoja… Tervetuloa feministiseen utopiaan!

Hot Dog

Hannahilla on viha-rakkaus suhde vaginaansa. Hän pohtii, kuinka tuntemuksensa seksuaalisuuttaan kohtaan ovat ajan myötä muuttuneet. Mieleen tulee esimerkiksi se kerta, kun PlayStation ohjaimesta löytyi tärinätoiminto.

Ohjaus: Alma Buddecke, Marleen Valin
Maa: Saksa
Vuosi: 2019
Kesto: 8 min
Riot Not Diet

Riot Not Diet on feministinen queer-utopia kaukana BMI-normeista. Kehoja ei häpeillä tässä elokuvassa – niillä murskataan patriarkaatin rakenteet!

Ohjaus: Julia Fuhr Mann
Maa: Saksa
Vuosi: 2018
Kesto: 17 min
Fuck You

Alice seurustelee Johanneksen kanssa, mutta haluaa tilaa itselleen. Viettäessään iltaa ystäviensä kanssa, Alice varastaa strap-onin ja haastaa poikaystävänsä ennakkoluulot tytöistä.

Ohjaus: Anette Sidor
Maa: Ruotsi
Vuosi: 2018
Kesto: 15 min
Ladies Day

Nuori musta lesbo viettää päivän letitettävänä läheisessä kampaamossa. Juoruilua, naurua, kiiltosuihketta – mutta miten suhtautua homofobiaan?

Ohjaus: Abena Taylor-Smith
Maa: Iso-Britannia
Vuosi: 2018
Kesto: 9 min
Entropia

Entropiassa on kolme rinnakkaisuniversumia, joissa kolme tyttöä asuu erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa. Yksi edustaa ihmisen eläimellisyyttä, toinen on kuluttaja täynnä omaa turhautumistaan ja kolmas elää futuristisessa huoneessa, jossa hänen on juostava pitääkseen Entropia toiminnassa. Yhtäkkiä kärpänen lentää universumien yli ja aiheuttaa vian systeemiin. Vian vuoksi tytöt pystyvät siirtymään lähemmäksi toisiaan.

Ohjaus: Flóra Anna Buda
Maa: Unkari
Vuosi: 2019
Kesto: 11 min
Miss Black Germany

Miss Black Germany kertoo mustien naisten kauneuskilpailusta Berliinissä. Kilpailijat etsivät paikkaansa maailmassa, joka suosii valkoista länsimaalaista kauneusihannetta.

Ohjaus: Elisha Smith-Leverock
Maa: Saksa
Vuosi: 2018
Kesto: 13 min