Chef Flynn (2018)

Virtuoosi, joka omistaa elämänsä fine diningille 10-vuotiaana ja johtaa omaa pop up -ravintolaa 15-vuotiaana. Mikä voisi olla herkullisempaa maailmassa, joka juuri nyt rakastaa sekä ruokaa että lahjakkaita yksilöitä?

Flynn McGarry esiintyi lapsena elokuvaohjaajaäitinsä kuvaamassa lyhytelokuvassa keittiön johtajana. Elokuvan koominen sävy jäi tympäisemään Flynniä, joka päätti, että hänet vielä joskus otettaisiin kokkina vakavasti. Vanhempien avioeron ja ongelmien keskellä ruoka oli myös asia, jonka kautta Flynn koki voivansa auttaa ja hallita elämäänsä.

Äidin kamera on taltioinut koko Flynnin elämän ja jokaisen askelen lapsen päättäväisyydestä kohti alansa huippua. Videoilla nähdään, kuinka päivälliskutsut paisuvat, koti muuttuu ravintolaksi ja Flynn tekee harjoittelujakson newyorkilaisissa huippuravintoloissa. Suuri osa Cameron Yatesin elokuvasta onkin koostettu kotivideomateriaalista ja kuvattu äidin katseen kautta. Flynnin saamat vihapalautteet vihjaavat, että menestyksen taustalla vaikuttavat vanhempien verkostot ja etuoikeutettu asema, mutta dokumentti vakuuttaa Flynnin omistautuneisuuden voimasta. Flynn toivoo, että vielä jonain päivänä häntä pidetään kokkina eikä lapsinerona.

Juulia Jaulimo

27.9.2018 klo 18:30 Kino Engel 1
Kulinaarinäytös: elokuva Kino Engelissä ja illallinen Chapter-ravintolassa
Lippu 80 € (sis. elokuvan ja illallisen, ei juomia), sarjakortti tai vapaalippu eivät käy maksuvälineenä.
Näytökseen myydään myös normaalihintaisia lippuja, joihin ei sisälly illallinen.
Näytökset 22.9. ja 25.9. ovat normaalihintaisia, ei illallista.

  • Alkup. nimi:
  • Kieli: englanti
  • Tekstitys:
  • Levittäjä: NonStop Entertainment
  • Kuvaus: Paul Yee
  • Leikkaus: Hannah Buck

Yhteistyössä