BFM Shorts 

Tuoreita lyhytelokuvia Tallinnan Baltic Film, Media, Arts and Communication Schoolista. Ilta jatkuu Armastus & Anarhia -klubilla. Huom! Vapaa pääsy!

Knot

Elämässä tulee eteen käänteitä, jotka muuttavat kaiken. Odottamattomia juttuja, jotka keikauttavat asiat päälaelleen. Saara jumaloi isäänsä, joka asuu kaukana maalla. Isän syntymäpäivänä Saara matkustaa hänen luokseen merenrantahuvilalle. Mutta talossa ei ole ketään ja isän venekin on merellä. Saara järjestelee innoissaan syntymäpäiväyllätyksen valmiiksi, mutta laiturilla hän kohtaakin miehen, joka onkin joku aivan muu.

Ohjaus: Teresa Väli
Maa: Viro
Vuosi: 2018
Kesto: 8 min
Muse

Ujo nuorimies Kristjan yrittää tehdä tuttavuutta kahvilassa näkemänsä tytön kanssa. Eräänä päivänä tuossa samassa kahvilassa hän päättää viimein lähestyä tyttöä. Mutta joku muukin on samoissa aikeissa ja uhkaa tuhota hänen suunnitelmansa.

Ohjaus: Rauno Polman
Maa: Viro
Vuosi: 2018
Kesto: 12 min
Not Your Ordinary Hero

Ruslan Makarenkov työskentelee tallinnalaisessa kuntokeskus Adelissa. Hänen työtehtävänsä ovat yksinkertaisia: huolehtia, että asiakastiloissa ja henkilökunnan taukohuoneessa on aina saippuaa, käsipyyhkeitä ja juomamukeja, sekä pitää lasten leikkinurkkaus ja pukutilojen lattiat siistinä. Elokuva kertoo Ruslanin suhteesta työpaikkaansa. Tekemällä työnsä mahdollisimman hyvin hän haluaa tehdä maailmasta paremman – vaikka sitten vain työpaikallaan.

Ohjaus: Dmitri Shushuyev
Maa: Viro
Vuosi: 2018
Kesto: 20 min
The Slow Path Home

Elokuva on ohjaajansa toive tehdä rauha lapsuudenkotinsa kanssa. Sateisena syyspäivänä hän taittaa tutun, pitkän kävelymatkan bussilta Pärnun maakunnan Penikoormaan. Perillä lapsuusmuistot kietoutuvat nykyhetkeen ja löytyy myös vastaus kysymykseen ”voiko kotinsa menettää?”.

Ohjaus: Hõbe Ilus
Maa: Viro
Vuosi: 2018
Kesto: 13 min