All Female Panel x Death Becomes Her Extravaganza! 

Reilu neljännesvuosisata ensi-iltansa jälkeen Robert Zemeckisin Death Becomes Her on noussut kulttiasemaan. Ja syystä: niin makaaberi, pureva ja hervoton se on, klassisen Hollywoodin melodraamoille ja kissatappeluille kumartava pikimusta komedia ikuisen nuoruuden pakkomielteestä.

Mad (Meryl Streep) ja Hel (Goldie Hawn) ovat elinikäiset kilpailijat. Kun Mad vamppaa Helin sulhasen, plastiikkakirurgi Ernestin (Bruce Willis), sota on julistettu. Kuin kutsuttuna kuvaan ilmestyy viettelijätär Lisle Von Rhuman (Isabella Rossellini) ja hänen salaperäinen eliksiirinsä. Mitä nämä naiset ovat valmiita tekemään koston ja kauneuden vuoksi?

Death Becomes Her hätkähdytti erikoistehosteillaan ja tähtiensä valmiudella heittäytyä riemukkaasti ylilyönneillä käyvään tarinaan. Streep ja Hawn säkenöivät pahisrooleissaan naisina, jotka yrittävät voittaa heitä alistavan systeemin – aseinaan tarvittaessa vain spraymaali ja oveluutensa.

Anna Möttölä

All Female Panel -koomikkoryhmä tuo näytökseen lisämausteensa hillittömällä live-kommenttiraidalla!

Millaisiin ulottuvuuksiin musta kulttikomedia taipuu All Female Panelin kynsissä? Tule ja koe ysäriklassikko Helsingin hurmaavimman koomikkokollektiivin uudelleen sanoittamana! Elokuvaa paikan päällä kommenteillaan terästämässä stand up -koomikot Anna Rimpelä, Ida Grönlund, Kaisa Pylkkänen ja Saana Peltola.

  • Alkup. nimi: Death Becomes Her
  • Kieli: englanti
  • Tekstitys: N/A
  • Levittäjä: Park Circus
  • Kuvaus: Dean Cundey
  • Leikkaus: Arthur Schmidt