Teemat
Maat
Omat suosikit

L'amant double (2017)

François Ozonin posketon eroottinen trilleri naisesta ja identtisistä veljeksistä sykkii Hitchcockin, De Palman, Almodóvarin ja Cronenbergin hengessä, strap on -seksiä unohtamatta.
Näytökset

Animals (2017)

Pariskunta paikkailee suhdettaan Alpeilla. Keskinäinen kaunaisuus tekee lemmenlomasta lynchmäisen painajaisen, jossa ei uskalla avata ovia tai olla kuuntelematta kissaa. Vaikka tämä puhuukin vain ranskaa.
Näytökset

Before We Vanish (2017)

Kiyoshi Kurosawan melankolisessa scifi-trillerissä ihmiskunnan hävittämistä kaavailevat, viruksen kaltaiset muukalaiset saavat havaita, että ihmisten henkilökohtaiset ongelmat ovat suurempia kuin he odottivat.
Näytökset

Creepshow (1982)

Stephen Kingin 70-vuotissyntymäpäivää 21.9.2017 juhlistetaan ja edesmennyttä George A. Romeroa (1940–2017) muistetaan herrojen yhteistyönä syntyneellä modernin kauhun klassikolla Creepshow – yöjuttu (1982). Kyseessä on ensimmäinen Kingin itse käsikirjoittama elokuva ja Romeron menestynein ohjaustyö. 35mm-arkistokopiona nähtävää elokuvaa ei ole esitetty Helsingissä valkokankaalla yli 25 vuoteen.
Näytökset

A Day (2017)

Painajaismaiseen aikasilmukkaan jumittunut korealaiskirurgi yrittää pelastaa tyttärensä fantasiatrillerissä.
Näytökset

The Levelling (2016)

The Levelling ui syvällä kuvatessaan Englannin maaseudun tulevaisuudettomuutta ja erään perheen voimattomuutta surun äärellä.
Näytökset

Raw (2016)

Vegaaniperheen teini-ikäinen tytär Justine joutuu uudessa koulussa syömään lihaa. Järkyttävä kokemus synnyttää himon lihansyöntiin, ja Justinen uusi lempimaku on ihminen.
Näytökset