Teemat
Maat
Omat suosikit

68 Kill (2017)

Paremmin näyttelijänä tunnetun Trent Haagan toinen täyspitkä ohjaustyö "68 Kill" kutsuu katsojansa kauhun, komedian ja toiminnan sekakäyttökesteille.
Näytökset

The Age of Shadows (2016)

Japanilaismiehittäjien ja korealaisten vastarintataistelijoiden 1920-luvun kissa ja hiiri -leikki etenee vauhdilla, eikä tehosteissa ole säästelty. Song Kang-hoo loistaa pääroolissa puolta vaihtavana vakoojana.
Näytökset

Blade of the Immortal (2017)

Blade of the Immortal on vanhan koulukunnan historiallinen samuraiseikkailu, jossa veri virtaa vuolaasti lähes sarjakuvamaisissa mittasuhteissa. Yliluonnollisella twistillä ja mustalla huumorilla höystetty verikekkeri perustuu Hiroaki Samuran huippusuosittuun samuraimangaan.
Näytökset

Bushwick (2017)

Jenkki-indietuotanto Bushwick on isolla ajatuksella tehty pienen budjetin sotaelokuva. Se on viihdettä mutta näyttää todelliselta. Sama koskee Bushwickin kuvaamaa painajaista kahtia jaetusta Amerikasta ja uudesta sisällissodasta. Muutama vuosi sitten koko idea olisi vaikuttanut poskettomalta, mutta nykyisessä poliittisessa ilmapiirissä se tuntuu jo lähes mahdolliselta.
Näytökset

Clash (2016)

Egyptin armeija vangitsee vahingossa maata jakavan kriisin eri osapuolia samaan vankienkuljetusvaunuun. Onnistuuko yhteiselo ahtaassa tilassa vai onko tuloksena verilöyly?
Näytökset

Darkland (2017)

Yhteiskunnallista draamaa, rikoselokuvaa ja actionia yhdistävässä Darklandissa maahanmuuttajataustainen kirurgi selvittää rikollisjengiin sotkeutuneen pikkuveljensä kuolemaa Kööpenhaminassa.
Näytökset

A Day (2017)

Painajaismaiseen aikasilmukkaan jumittunut korealaiskirurgi yrittää pelastaa tyttärensä fantasiatrillerissä.
Näytökset

Hostages (2017)

“Minun ei ollut tarkoitus maksaa vapaudestani tällaista hintaa.” Vuonna 1983 seitsemän georgialaisnuorta yritti kaapata lentokoneen loikatakseen länteen – kohtalokkain seurauksin.
Näytökset

The Marker (2017)

Marleyn mutsi piikittää itsensä tuonpuoleiseen. Mies palaa ruumiin tunnistettuaan takaisin töihin – alamaailma ei odota surevia. Samana iltana naamaripäisten roistojen velanperintäreissu menee Marleyn takia pahasti pieleen: hänen viidakkoveitsensä kohtaa puolivahingossa ja verisesti nuoren naisen kurkun.
Näytökset

Mr. Long (2017)

Long on mestari veitsen käytössä, oli kyse sitten kiinalaisen ruoan valmistamisesta tai välienselvittelystä gangstereiden kanssa. Long joutuu jättämään kotimaansa Taiwanin ja lähtee Japaniin odottelemaan pölyn laskeutumista sekä hoitamaan jälleen yhden tilauskeikan. Huumorin siivittämä perhedraama kohtaa yllättävän jouhevasti reippaan Aasia-actionin.
Näytökset

Newton (2017)

Maailman suurin demokratia Intia valmistautuu vaaleihin. Vapaiden ja reilujen vaalien järjestäminen on valtava pon­nistus maassa, jossa äänestyspisteitä on yhdeksän miljoo­naa ja äänioikeutettuja yli 800 miljoonaa.
Näytökset

Rendel (2017)

Synkkä kostaja käy rikollisen lääkebisneksen kimppuun ensimmäisessä suomalaisessa supersankarirymistelyssä.
Näytökset
Mildred Hayes (Frances McDormand) on saanut tarpeekseen. Lapsista toinen on muutamaa kuukautta aiemmin raiskattu ja murhattu, mutta kukaan ei ole tehnyt asialle mitään – Ebbingin poliisi keskittyy lähinnä kiduttamaan tummaihoisia. Oikeus on otettava omiin käsiin, joten Hayes vuokraa kolme jättimäistä mainostaulua kaupunkiin johtavan tien varresta ja vaatii niissä suorasanaisesti oikeutta.
Näytökset

Tiger Girl (2017)

Saksalaisohjaaja Jakob Lassin kiihkeä outsider-kuvaus yhdistelee realismia tyyliteltyihin toimintakohtauksiin.
Näytökset