Teemat
Maat
Omat suosikit

Beach Rats (2017)

Frankie etsii tapaansa rakastaa Brooklynin yössä. Töitä, koulua tai tavoitteita ei ole, ja huumeet, huono seura ja salaiset tapaamiset vanhempien miesten kanssa täyttävät ajan. Yön ja päivänvalon identiteetit eivät sulaudu yhteen saumoitta – ja sovitusyritykset johtavat pahenevaan kaaokseen.
Näytökset

Call Me by Your Name (2017)

Call Me by Your Name on sekä moderni että perinnetietoinen universaali rakkaustarina, jossa näkyy Luchino Viscontin ja Bernardo Bertoluccin kaltaisten mestareiden vaikutus. Italialaisen Guadagninon vastaus Moonlightille, Carolille ja muille viime vuosien gay-teemaisille elokuvahelmille on suurenmoinen.
Näytökset

Close-Knit (2017)

Äitinsä kaltoinkohtelema koulutyttö Tomo saa sympaattisen uusperheen enostaan ja tämän transsukupuolisesta tyttöystävästä Rinkosta.
Näytökset

Handsome Devil (2016)

The Smithsin kappaleen mukaan nimetty draama sijoittuu irlantilaiseen poikien sisäoppilaitokseen, jossa rugby on uskonto. Oppilailla on kaksi vaihtoehtoa: olla vahva rugbypelaaja tai sellaisen kiusaama.
Näytökset

The Misandrists (2017)

Ohjaaja Bruce LaBruce tarjoaa härnäävän campin ja räävittömän queerin, mutta myös vilpittömästi feministisyyden eri aspekteja pohdiskelevan elokuvan miesvihaan opettavasta tyttökoulusta.
Näytökset

They (2017)

14-vuotias muunsukupuolinen J (Rhys Fehrenbacher) käyttää murrosikää viivästyttävää lääkitystä. Sukupuoli-identiteettinsä kanssa kamppailevan nuoren on terveydellisistä syistä lopettava lääkkeen käyttö ja tehtävä päätös hormonihoidoista.
Näytökset

Tom of Finland (2017)

Maailmalla ehkä, Suomessa ei koskaan. Näin lausuu Touko Laaksonen taiteensa myymisestä. Kiiltävän mustia nahkahousuja, univormuja, moottoripyöriä ja lihaksikkaita miehiä. Toisille kikkelikuvia suttuisissa, halvoissa seksilehdissä – toisille vallankumous.
Näytökset

The Wound (2017)

Eteläafrikkalaisen Xhosa-kansan aikuistumisriittiä kuvaava voimakas draama käsittelee kiellettyä seksuaalisuutta. Miehisessä yhteisössä läsnä ovat sekä väkivallan uhka että intiimit kohtaamisetkin.
Näytökset