Teemat
Maat
Omat suosikit

After the War (2017)

After the War on voimakas ja elävä kuvaus Marcosta ja hänen 16-­vuotiaasta tyttärestään Violasta (Charlotte Cétaire), joiden tasaisen elämän mullistaa erään profes­sori Marinin salamurha. Tapaus johtaa asetelmaan, jossa 1980-­luvulla tehdyt valinnat vaikuttavat vuoden 2002 tapahtumiin niin yhteiskunnallisella kuin henkilökoh­taisella tasolla.
Näytökset

Call Me by Your Name (2017)

Call Me by Your Name on sekä moderni että perinnetietoinen universaali rakkaustarina, jossa näkyy Luchino Viscontin ja Bernardo Bertoluccin kaltaisten mestareiden vaikutus. Italialaisen Guadagninon vastaus Moonlightille, Carolille ja muille viime vuosien gay-teemaisille elokuvahelmille on suurenmoinen.
Näytökset

A Ciambra (2017)

Pio puikkelehtii paikallisten italialaisten, romanialaisten ja afrikkalaisten välillä Italian Calabriassa ja ihailee isoveljeään, joka on opettanut tälle katuelämän tavat. Isoveljen kadotessa Pio joutuu tekemään hyytävän päätöksen siitä, onko hän valmis astumaan veljensä aikuisiin kenkiin.
Näytökset

Easy (2017)

Isidoro, lempinimeltään Easy, saa tehtäväkseen kuljettaa ukrainalaisen muurarin ruumiin Italiasta pieneen vuoristokylään Ukrainaan. Koomiset käännökset odottavat entistä karting-kuskia, kun hän eksyy reitiltä.
Näytökset

The Fits (2015)

Nyrkkeilyä harrastava 11-vuotias poikatyttö Toni liittyy tanssijoukkueeseen. Kun tanssijat alkavat toinen toisensa jälkeen saada salaperäisiä kouristuskohtauksia, on Tonin päätettävä, mitä kaikkea hän on valmis tekemään sopeutuakseen joukkoon.
Näytökset

Fortunata (2017)

Fortunatan lykky käy vähiin, vaikka välillä se näyttäisi potkaisevankin. Kotikäyntejä tekevä yksinhuoltaja haaveilee omasta kampaamosta, mutta pakka ei tahdo pysyä kasassa tyttären oireillessa ja narsistis-väkivaltaisen ex-miehen terrorisoidessa.
Näytökset

Indivisible (2016)

Indivisible: jotakin, mitä ei voi jakaa. Sellaisia ovat Dasy ja Viola. Siamilaiset kaksoset ovat lantion kohdalta kiinni toisissaan, mutta myös ystävinä erottamattomat. Siinä missä arki tarjoaa sitruunoita ja ympärillä olevat ihmiset kieroilevat, omaan siskoon voi aina luottaa.
Näytökset

Raw (2016)

Vegaaniperheen teini-ikäinen tytär Justine joutuu uudessa koulussa syömään lihaa. Järkyttävä kokemus synnyttää himon lihansyöntiin, ja Justinen uusi lempimaku on ihminen.
Näytökset