/ Blogi

Pure Wasten upeat, 100-prosenttisesti kierrätysmateriaalista tehdyt R&A-tuotteet ovat täällä! 

Festarin oheismyynti starttaa tänä viikonloppuna R&A:n ulkoilmanäytöksissä, kun elokuvia päästään fiilistelemään ennakkoon tunnelmallisella Teurastamon sisäpihalla. Viikonlopun jälkeen festivaalin t-paita ja kangaskassi ovat myynnissä Lasipalatsin festivaalikeskuksessa to 13.9. alkaen (ks. aukioloajat).

Vastuulliset vaatteet ovat nyt ulottuvillasi! Pure Wasten tavoitteena on eettinen ja ympäristöystävällinen toiminta. Tuotannossa minimoidaan värin ja veden käyttö – mustat t-paidat valmistetaan mustasta kangasjätteestä. Vettä kuluu kierrätysmateriaalia käytettäessä jo lähtökohtaisesti vähemmän, ja tämän lisäksi 90 % vedestä kierrätetään.

Festivaalin t-paitoja ja kangaskasseja koristavat suurisilmäiset naishahmot, jotka on luonut vuoden 2018 R&A-taiteilija Tea Tauriainen. R&A-tuotekuvia tähdittävät A MOMENT IN THE REEDS -elokuvan näyttelijät Boodi Kabbani ja Janne Puustinen sekä dokumenttielokuvassa FULL OF LOVE – PAKOMATKA PAKASTIMESTA esiintyvä burleskitaiteilija Bettie Blackheart.

T-paita: 20 €
Kangaskassi: 10 €

R&A tatuointeja on jaossa Teurastamon ulkoilmanäytöksissä.

Lipputiskeillä ostoksen voi maksaa käteisellä, Visa- ja MasterCard-korteilla, ApplePay-sovelluksella, Smartum Saldo -kortilla, Edenred Virike -kortilla (ent. Ticket Mind & Body -kortti), ePassilla sekä Smartum-, Edenred- ja Tyky-kulttuuriseteleillä. HUOM! Teurastamolla ei käteismaksua.

KUVAT: Ahtiluoto & Särkilahti