/ Blogi

R&A:n lipunmyynti alkaa 7.9. Kaikkien elokuvien liput saa tänä vuonna samalta luukulta. Mutta mitä se tarkoittaa?

Etsi itseäsi parhaiten kuvaava kysymys listasta.

 

 

Mitä ihmettä!!! En löydä ostamiani lippuja sähköpostista?!?
Hengitä syvään. Sitten tarkasta roskapostisi. Etenkin Gmail voi heittää ostamasi liput tai tekemäsi varausvahvistukset suoraan roskapostikansioon.

Mistä niitä lippuja saa?
R&A-lippuja myydään kolmessa eri paikassa:

Festivaalin nettikauppa
R&A:n oma nettikauppa on kätevin tapa hankkia lippuja festivaalielokuviin mihin vuorokauden aikaan tahansa. Linkki nettikauppaan löytyy mm. täältä lipunmyynnin 7.9. alettua.

Festivaalikeskus (Yrjönkatu 27)
Uusi upea festivaalikeskus sijaitsee muuttoa tekevän Amos Andersonin museon tiloissa. Sieltä voit lippujen lisäksi ostaa myös katalogin, paidan, kalenterin ja koristella elämäsi rakkaudella ja anarkialla. Käynti festivaalikeskukseen on Mercatorinkujan kautta. Aukioloajat löydät täältä.

Festivaaliteatterit
R&A-elokuvien lippuja voi ostaa kaikista festivaalin teattereista. Kinopalatsista R&A:n omalta lipunmyyntipisteeltä saa lippuja 7.9. alkaen, Savoy-teatterista 14.9. alkaen ja muista teattereista 15.9. alkaen. WHS Teatteri Union ja Kino Tapiola myyvät lippuja vain omiin näytöksiinsä. Rivierasta ja WHS Teatteri Unionista R&A-lippuja saa vain R&A-elokuvien näytöspäivinä.

 

HUOM! Finnkino ei enää myy lippuja R&A-elokuviin
Sen sijaan jokaisessa festivaaliteatterissa, myös Kinopalatsissa, on oma lipunmyyntipiste. Kun tulet Kinopalatsiin ostamaan R&A-lippuja, suuntaa siis Finnkinon lipunmyynnin sijaan R&A:n lipunmyyntipisteelle.

 

Mitä pitää maksaa?
R&A-elokuvien liput maksavat 9 euroa / kpl. Sarjakortin hinta on 70 euroa (sis. 11 lippua ja katalogin). Erikseen ostettuna katalogi maksaa 9 euroa. Nettiostoissa on käsittelymaksu.

 

Mikä on sarjakortti?
Sarjakortti ei oikeastaan ole lippu lainkaan, vaan seitsemänmerkkinen koodi. Yhdellä koodilla voit lunastaa yhteensä 11 lippua hiff.fi-verkkokaupassamme, minkä tahansa näytösteatterimme lipputiskillä tai festivaalikeskuksessamme. Sarjakortin ostaja saa myös R&A-katalogin. Koodi ei ole henkilökohtainen, vaan voit käyttää sitä vaikka itse ensin viiteen lippuun, ja antaa sitten kaverille, joka lunastaa sillä loput kuusi. Lippuja ei tarvitse lunastaa kaikkia kerrallaan ja voit aina asioidessasi tarkistaa montako lippua sinulla on vielä sarjakortissa jäljellä.

 

Milloin varatut liput pitää lunastaa?
Viimeistään 11.9. HUOM! Varauksia ei voi lunastaa verkkokaupassa.

 

Mitä en voi tehdä?
On vain yksi asia, jota sarjakortilla ei voi tehdä. Sarjakorttia ei voi käyttää varattujen lippujen lunastamiseen verkkokaupassa. Jos olet varannut lippuja ja sinulla on sarjakortti, tule johonkin lipunmyyntipisteistä (ks. yllä) lunastamaan omasi.

 

Mitä elokuvia minun pitäisi katsoa?
Hiff.fi-sivuilla on apuvälineitä oman R&A-aikataulun kokoamiseen. Lajittelemalla elokuvia niiden teemojen, maiden ja genrejen perusteella voi löytää mitä vain animoidusta ranskalaisesta fantasiasta saksalaisiin LGBT-hämärähommiin. Kirjautumalla sivulle Facebook-tunnuksillasi ja valitsemalla omat suosikkisi voit myös koostaa henkilökohtaisen R&A-ohjelmistosi. Kannattaa pitää silmällä myös R&A:n sosiaalista mediaa, jossa jaetaan säännöllisesti tärppejä festivaalin elokuvista. Myös festivaalikeskuksesta voit pyytää vinkkejä sinulle sopivista leffoista!

 

Halooja! En silti ymmärtänyt mitään?
Ei hätää! Lisää tietoa lipunmyynnistä löydät täältä.